Vista på Box 2022

Nå har vi installert Windows Vista på Norges billigste PC, Box 2022 og gjort de første testene. Her får du se hvordan det gikk!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
image: Vista på Box 2022


Sommerprosjektet vårt ruller videre, og for dere som ikke har fulgt med den siste måneden kan vi kort oppsummere prosjektet slik: Vi har bygd en PC med den billigste prosessoren, det billigste hovedkortet, den billigste harddisken, det billigste minnet, den billigste brenneren og det billigste kabinettet vi fant. Totalprisen ble 2.022 kroner, og delene ble kjøpt fra nettbutikken MPX.

Formålet med prosjektet er å avdekke hva en slik PC kan brukes til. Så langt har det gått meget bra for den ekstremt billige PCen. Du finner alle artiklene vi har publisert så langt i innholdslisten til høyre.

Turen er kommet til Vista

Nå er vi kommet til første del av den store styrkeprøven, installasjon av Windows Vista Ultimate og utprøving av Aero, skrivebordsmiljøet, nettsurfing, web-TV og ikke minst - avspilling av HD-film. Microsofts nye operativsystemet er beryktet for å sette store krav til maskinvaren.

Vil vår billig-PC, som dere lesere har bestemt skal hete Box 2022, være i stand til å henge med i svingene? Og hvordan takler Box 2022 med Vista avspilling av de krevende HD-klippene våre?

>> Klikk deg videre, så får du svar