HM: Du trenger kanskje litt trening før det holder med et raskt blikk på denne Kisai Keisan-klokken fra Tokyoflash.  Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
HM: Du trenger kanskje litt trening før det holder med et raskt blikk på denne Kisai Keisan-klokken fra Tokyoflash. Foto: Ole Petter Baugerød StokkeVis mer

Vinn Kisai Keisan fra Tokyoflash

Gi oss et godt tips, så gir vi deg en morsom klokke!

Nylig delt vi ut en klokke som var så vanskelig å lese at konkurransen bare gikk ut på det: Å fortelle oss hva klokken viste.

Nå deler vi ut klokken Kisai Keisan fra Tokyoflash.com, som ikke krever tolking av avanserte fargekoder for å tydes.

Keisan betyr noe sånt som «beregning» på japansk. Klokken viser tall i fire kolonner, som legges sammen for å se når i tiden du befinner deg, i form av klokkeslett og dato.

Så i denne konkurransen slipper du ikke unna ved å fortelle oss hva klokken er.

Her ser du hvordan klokken fungerer:

Denne gangen vil vi ha din beste artikkelidé! Og det eneste vi krever, er at tipset kommer i form av en kommentar under vår deling av denne artikkelen på vår Facebook-side.

Dette er din sjanse til å få din drømmeartikkel utført av journalister som er eksperter på hvert sitt fagfelt: Alt fra biler til mobiler, fra kjøkkenmaskiner til datamaskiner, fra USB til BSU. Den med det beste tipset vinner klokken, og får forhåpentligvis også artikkelen sin realisert.

ADDERING: "D" betyr at klokken viser datoen, 0 og 4 og 2 og 9 betyr datoen 29.4.  Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
ADDERING: "D" betyr at klokken viser datoen, 0 og 4 og 2 og 9 betyr datoen 29.4. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer


Du står fritt til å tipse oss om hva du ønsker. Det kan for eksempel være en tvist du selv har gående med et selskap, et firma som ikke forholder seg til reglene, en reklame du vet ikke stemmer, en gruppe produkter du ønsker å få sammenliknet eller hva det nå enn skulle være.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Les også: Her er Samsungs nye smart-klokke Galaxy Gear

Det du ikke trenger å tipse oss om, er for eksempel produktlanseringer, nyhetssaker som allerede er omtalt eller andre ting det er grunn til å tro vi får med oss på egenhånd.

DinSide forbeholder seg retten til å også bruke tipsene som ikke vinner konkurransen, og vi kan ikke love avt vinneren får "saken sin" på trykk. Håpet er at konkurransen både skal gi en heldig leser en morsom klokke, og alle leserne flere gode artikler utover høsten!

(Husk også at du alltid kan tipse oss, anonymt om du ønsker, på epost!)

Mer om klokken

Klokken er fra TokyoFlash.com og koster 99 dollar om du skal bestille den selv.

Modellen heter Kisai Keisan, og trykker du på lenken kan du lese mer om hvordan den fungerer.