Denne PC-en, en Asus X53E, kan bli din.
Denne PC-en, en Asus X53E, kan bli din.Vis mer

Vinn en bærbar PC

Du har kanskje andre ting å bruke 4.000 kroner på?

Oppdatert 22/8, klokka 2023: Konkurransen er nå avsluttet og juryen har trukket seg tilbake.

I disse tider er det studiestart og ekstra mange som er i markedet for en bærbar PC. Derfor har vi i DinSide Data også valgt å ha litt ekstra fokus på bærbare PC-er denne måneden med produkttester og andre tips.

SAMLESIDE:

Bærbar PC

Forleden dag trippeltestet vi tre blant annet bærbare PC-er fra Asus.

Konklusjonen var at alle PC-ene var gode kjøp, og selv den rimeligste modellen er godt egnet til hverdagslig bruk.

Les testen av Asus X53E, X53TA og X53SV

Minstemann, Asus X53E ble belønnet med en god firer på terningen. Maskinen er stillegående, solid bygd og byr på god batterilevetid (fem timer ved kontinuerlig avspilling av video).

Og nettopp denne maskinen kan bli din.

Slik deltar du i konkurransen

Har du lyst på en ny bærbar PC uten å betale (og vil unngå å komme i klammeri med politiet), kan du fylle ut skjemaet under og være med i konkurransen. Vi spør ganske enkelt om hva du kan bruke 4.000 kroner på i stedet for en ny PC om du vinner konkurransen.

Vinneren blir den som skiller seg litt ut med leseverdig begrunnelse og treffer oss litt mer enn alle de andre med sin historie, enten man spiller på humor, tragedie eller hva det måtte være.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Juryen er vi som skriver for DinSides dataredaksjon, og vi plukker ut en vinner 22. august. Ansatte i Aller Internett og deres familie har ikke mulighet til å vinne premien.

Premien er sponset av MPX.no