Hvordan si opp Eurosport

Ville du bare se OL gratis, må du huske å si opp

Ellers koster det deg 99 kroner i måneden.

OL ER FERDIG: Eurosport kan blant annet friste med Tippe- og OBOS-ligaen videre, men om du bare registrerte deg for å se OL, begynner snart abonnementet å tikke videre. Foto: Pål Joakim Pollen
OL ER FERDIG: Eurosport kan blant annet friste med Tippe- og OBOS-ligaen videre, men om du bare registrerte deg for å se OL, begynner snart abonnementet å tikke videre. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Årets OL i Pyeongchang er for lengst over, og for Norge ble det en suksess, med 14 gull, 14 sølv og 11 bronse; den største medaljefangsten fra én nasjon i OL-historien.

Og mens TV-sendingene gikk på TVNorge og Eurosport her til lands, var det også mulig å følge OL på nett; da gjennom Eurosports strømmetjeneste Eurosport Player.

30 dager gratis

Vi regner med at ganske mange slo til på nett-tilbudet, der du kunne se alt fra OL direkte i nettleseren eller på mobilen. På det meste var det 350.000 nordmenn som strømmet samtidig, ifølge Kampanje.

Dette kunne du gjøre helt uten å betale – de første 30 dagene var nemlig gratis, før abonnementet ruller videre til 99 kroner måneden.

For mange begynner de 30 dagene å nærme seg slutten nå, så om du registrerte deg bare for å se OL gratis, minner vi deg herved på at du må si opp abonnementet om ikke du ønsker å betale 99 kroner måneden framover.

Slik sier du opp

Å stoppe abonnementet hos Eurosport Player er såre enkelt. Du logger på tjenesten i nettleseren og trykker på profil-ikonet øverst til høyre:

image: Ville du bare se OL gratis, må du huske å si opp

Her klikker du deg videre til abonnement, og så til «stopp automatisk fornyelse». Merk at denne abonnementssiden tok veldig lang tid å laste inn da vi prøvde, men den kom opp til slutt.

På neste side blir du spurt pent om hvorfor du sier opp, og så er det bare å bekrefte oppsigelsen. Merk at abonnementet fortsatt er gyldig ut gratisperioden.

Sender Tippeligaen

Før du eventuelt sier opp, nevner vi også at Eurosport blant annet har rettighetene til å sende fotballkamper fra Tippeligaen og OBOS-ligaen, samt Europaligaen, selv om TV2 har kapret sistnevnte fra høsten av.

Ellers er også tilbudet rikt innenfor skisport, golf, motorsport, sykling og tennis.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!