Vil Microsoft gjøre de samme tabbene igjen?

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Spørsmål:

Jeg lurer på om Microsoft vil gjøre den samme tabben med Windows XP som de har gjort med alle de andre Windows'ene. DVS. skal de slippe ut WIndows XP før det er 100% ferdig, det er ganske sykt å komme ut med ServicePack's en måned etter OS er ute på markedet.

Det vil være som om vi som brukere er Beta testere. men vi betaler full pris for et uferdig produkt. Det med Windows 98, Alternativer for skrivebords linjen. Start-Innstillinger-CRTL+Oppgavelinje og
start-meny... En funksjon som egentlig ikke eksisterer, dette var jo en fin jobb (ironi).

Jeg håper og at all 16 bit støtte blir borte. Nå vil jeg se et nytt stabilt OS fra Microsoft, og det å holde på det gamle er ikke bra hele tiden. Jeg vet at det er Windows 2000 basert, men det at OS støtter noen gamle spill og programmer, sier at den har en form for DOS relatert funksjon. Hvor raskt vil operativ systeme starte i forhold til Windows 98. Vil det være noe Anti-Virus inkludert, eller må det anskaffes etterpå. Nå er det mye nytt innebygd i systemet: brenneprogram,DVD,
firewire støtte,firewall ++ Dette må bli lagt til må en måte som holder OSet 100% >stabilt. Fordi om det kommer en hjembruker versjon og en firma versjon, så håper jeg virkelig at stabiliteten er lik. Fokusen på testing, testing og atter testing har blitt ekstrem i Microsoft de siste årene.

Artikkelen fortsetter under annonsen

En ting til: Det er en typisk syk feil i alle Windows'ene(dvs er mange, men jeg husker ikke alle): hvis man ikke velger å ta med WordPad så spør operativsystemet om wordpad hvis det er en fil som er for stor for notpad. Hvorfor ikke bruke word hvis man har det eller noe annet, eller
bare kutte ut funksjonen.

Svar:

Det betyr at vi ikke slipper et OS før det er 100% ferdig. Den første service packen til Windows 2000 kom nesten et år etter at produktet ble lansert, så en måned etter er vel en drøy overdrivelse. Det er en stor misforståelse at service packs kun er til for å rette feil i Windows. Selv om vi tester og tester på ulike maskiner med ulik hardware så vil det alltid være kombinasjoner av hardware og software som er helt unike for hver enkelt bruker i verden. PC leverandørene slipper også hele tiden ny hardware og nye enheter, det oppstår da ofte småfeil i samspillet mellom drivere og Windows som ikke kunne bli fanget opp før hardwaren var klar. Så en servicepacks retter som oftest opp i småfeil som kun berører spesielle PC oppsett eller kombinasjoner av programmer som enkelte brukere kjører. Det er ikke slik at alle må laste ned og installere servicepacks, det er kun hvis du har reelle problemer eller feil at det er nødvendig.

Både Professional og Home Edition vil være basert på den samme robuste 32 bits kjernen som er videreutviklet i fra Windows 2000 professional.

Du kan selv gå inn og slette koblingen til Wordpad og legge inn Word som editor for store filer i steden. Dette gjør du ved å endre på filtype assosasjonene i mappe alternativer. Grunnen til at det er default til Wordpad er fordi det følger med Windows slik at alle har en lisens.

mvh
Paul Udjus

Tilbake til artikkelen