Vikings VK3-360

Dette er toppmodellen i Vikings-serien. Den er faktisk ørlite grann mindre enn VK3-240, og har som de andre modellene et helt eget design. Høyttalerene er dekket av et svart stoff som er trukket over de "perforerte" åpningene, og designet er langt mer vellykket enn 240, etter vår smak. Bassporten har åpningen mot baksiden av kabinettet.

 Foto: TK
Foto: TK Vis mer
Beklager – dette elementet er ikke lenger tilgjengelig.
Frekvensgang, les mer her. Foto: Brlf
Frekvensgang, les mer her. Foto: Brlf Vis mer

Strømforsyningen er integrert, og ledningen er fastmontert på hovedhøyttaleren. Tilkoblingene fra PCen til den aktive høyttaleren benytter minijack. Det er også en tilkobling for hodetelefon i fronten.

LES OGSÅ:

Den aktive høyttaleren har brytere for diskant, bass og volum og det er en egen av- og på-bryter og en velger for forskjellige typer av prosessering for 3-dimensjonale lydeffekter. Disse kalles "Music", "Movie" og "Simulated". Her er det bare fantasien som setter grenser, men du kan heldigvis også slå av 3D-funksjonene.

Lytteintrykk

Dette systemet har et komplett lydbilde, med en ganske allsidig karakter. Det har god spredning og helt kurant bass for et system av denne typen. Vi synes alt i alt at dette anlegget var et sympatisk bekjentskap, og vil egne seg til det meste som ikke krever virkelig "bånntrøkk".