Vi er på plass på Photokina

Hva vil du lese om?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Photokina arrangeres annethvert år i Köln i Tyskland og er verdens største fotomesse.

Ikke mindre enn 10 store haller er tettpakket med utstillere; alt fra de store kameraprodusentene til små aktører innen fotorammer, snedige duppeditter og annet moro.

Sist gang messen ble arrangert, i 2006, var det hele 1579 stands å besøke. Da var vi også på plass.

Mandag åpner dørene for pressen, før publikum får slippe inn på tirsdag. Det forventes opp mot 200.000 besøkende i løpet av de 6 dagene messen er åpen.

Avtaleboken vår begynner å bli fyldig, og vi skal ta en prat med flere av de store produsentene. Kanskje får vi også titte litt på hva som kommer i nær fremtid, og det er også forventet enkelte overraskelser på messa.

image: Vi er på plass på Photokina


For eksempel ryktes det om at Olympus har et ess i ermet som ikke blir avslørt før messen åpner, og kanskje er det andre produsenter som også har spart på en godbit. Det blir spennende å se.

Vi kommer også til å twitte litt fra messen, gitt at det er god WLAN-dekning der (ellers blir det så fryktelig dyrt). Du finner våre siste tweets i følgende boks, og du kan abonnere på RSS-en hvis du vil.


Følg oss på Twitter: [DinSide Data] | [Pål Joakim]

Vi skal selvsagt rapportere det vi kommer over, men du må veldig gjerne være med på å påvirke hva vi skal sjekke ut hvis du lar høre fra deg i debatten under.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!