Verdens beste unnskyldning

Sliter du med å klare deadlinen? Her er verdens beste unnskyldning.

Publisert
Sist oppdatert

Vi får stadig tips om morsomme ting på nettet, det være seg pr epost fra lesere eller fra venner og kjente.

Har du noe morsomt å dele med oss? Send en epost til [email protected].

Her er noen av de beste morsomhetene fra uka som gikk:

Verdens beste unnskyldning

Tenk deg følgende: Du har en deadline på fredag der du skal levere en prosjektrapport, men du skjønner raskt at du ikke har sjans til å bli ferdig i tide.

Så - hva gjør du?

Enkelt: Du sender inn en korrupt fil. På den måten vinner du deg tid til å gjøre ferdig rapporten i helgen. På mandag, når mottakeren klager på at han ikke fikk åpnet vedlegget, kan du trekke på skuldrene og skylde på den jæskla e-posten.

File destructor 2.0 er en enkel nettjeneste som lar deg velge en filtype du vil ha (pdf, xls, psd - hva enn du måtte trenge), velge hvor stor fila skal være og hva den skal hete. Deretter kan du laste ned fila og sende på epost - den vil la seg åpne, men innholdet vil være ødelagt.

URL: http://www.xnet.se/fd

I hovedrollen: du!

Lyst til å være med i en film? Det er enklere enn noen gang - med nettjenesten "Starring You!" laster du enkelt og greit opp et bilde av deg selv og markerer ditt eget hode, og så blir det satt direkte på figurene som danser og driver med annet sprell.

Bare se her: lenke


URL: http://www.jibjab.com/starring_you

Facebookprofil som nyhetssending

Har du noen gang prøvd å lese igjennom newsfeeden din med nyhetsoppleserstemme? Det har denne gjengen gjort: lenke

Verden på hodet

Vi som bor i Europa er vant med å se kartet "riktig vei", der Europa ligger midt i smørøyet. Men - har du noen gang tenkt på at ikke alle ser på det som "riktig vei"? Her er for eksempel hvordan verdenskartet ser ut i Australia:

Verdens beste unnskyldning


Ukens nettspill: Pac-txt

Husker du Pacman? Det var alt for lett.

Verdens beste unnskyldning


Pac-txt er litt geeky, men du verden for et morsomt påfunn. Her må du velge om Pacman skal gå forover eller bakover og om han skal svinge ved å skrive "forward", "backward", "turn left". Husk også at du må spise kjeks for hver gang, og "look" en gang i blant, så slipper du å være uheldig å spise en superkjeks når det ikke er noen spøkelser i nærheten.

Mer Helgemoro - denne vei!


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer