- Velg Windows, ikke Mac

Microsoft med egen nettside full av argumenter.

Apple har i lang tid hatt kjørt en rekke reklamekampanjer som skal få Windows-brukere til å konvertere til Mac, blant annet den populære "Get a Mac"-fjernsynskampanjen som pågikk over en periode på 3 år mellom 2006 og 2009.

Nå har Microsoft omsider slått tilbake, og har lansert en egen "PC versus Mac"-side på Microsoft.com.

Her forteller Microsoft i relativt klare ordelag hvorfor du bør velge Windows, hvis du er ute etter moro, enkelhet, deling, kompatibilitet - og for å få jobben gjort.

Av argumenter som trekkes fram for Windows er blant annet støtte for Blu-ray-avspilling, gaming, trykkfølsomme skjermer, enklere oppkobling til TV og bedre sikkerhet i form av kryptering av data.

Traust og formell eller lett og uformell? Slik har Apple framstilt forskjellene mellom Windows og Mac i årevis. Nå svarer Microsoft på kritikken. Foto: Apple
Traust og formell eller lett og uformell? Slik har Apple framstilt forskjellene mellom Windows og Mac i årevis. Nå svarer Microsoft på kritikken. Foto: Apple Vis mer


Du finner "informasjonssiden" her, men husk at kilden slett ikke er nøytral. Så før du gjør det opp en mening om hva du skal velge neste gang du går til innkjøp av ny datamaskin, bør du ta en titt på hva Apple har å si om saken.

Du bør også lese hva vår egen, uavhengige datadoktor har sagt om saken.

Hva synes du om kampanjene? Er du enig eller uenig? Bruk debatten under for å si din mening.

Les også:
10 myter om Mac
12 myter om Windows