En LED-pære koblet til USB-porten som kan varsle deg om ulike hendelser. Smart!
En LED-pære koblet til USB-porten som kan varsle deg om ulike hendelser. Smart!Vis mer

Varsellampe til USB-porten

Mange Android-telefoner har den – nå kan du få den i USB-porten også.

En av de gledelige nyhetene med Samsung Galaxy S III over forgjengeren var varslingslampen som nå befinner seg på fremsiden.

Den kan lyse med forskjellige farger avhengig av hva telefonen varsler deg om; eksempelvis blå for Facebook-varsler, gul for SMS og lilla for Twitter.

Kickstarter-prosjektet blink(1) er en liten LED-lampe som kan puttes i USB-porten. Den kan også lyse med forskjellige farger for å varsle deg om ulike ting som har skjedd; enten på PC-en eller på nettet.

Dermed gjør det ingenting om du sitter litt unna PC-en – har du fått en epost eller fila er ferdig lastet ned, begynner lampen å blinke i ønsket farge og mønster. Hånd i hånd følger nemlig programvare som skal gjøre det lett for hvermansen å legge til nye "oppskrifter", og blink(1) vil også la seg bruke sammen med en av våre favoritter, ifttt.com.

Under ser du presentasjonsvideoen:

Prosjektet finansieres mandag morgen norsk tid, så hvis du vil sikre deg et tidlig eksemplar, er det minimum $30 (+ $15 i frakt) for å backe prosjektet og sikre seg et eksemplar. Det skulle med andre ord snike seg hårfint under tohundrekronersgrensen med mindre dollarkursen skulle stige merkverdig frem til oktober, som er antatt lanseringsmåned.