En LED-pære koblet til USB-porten som kan varsle deg om ulike hendelser. Smart!
En LED-pære koblet til USB-porten som kan varsle deg om ulike hendelser. Smart!Vis mer

Varsellampe til USB-porten

Mange Android-telefoner har den – nå kan du få den i USB-porten også.

En av de gledelige nyhetene med Samsung Galaxy S III over forgjengeren var varslingslampen som nå befinner seg på fremsiden.

Den kan lyse med forskjellige farger avhengig av hva telefonen varsler deg om; eksempelvis blå for Facebook-varsler, gul for SMS og lilla for Twitter.

Kickstarter-prosjektet blink(1) er en liten LED-lampe som kan puttes i USB-porten. Den kan også lyse med forskjellige farger for å varsle deg om ulike ting som har skjedd; enten på PC-en eller på nettet.

Dermed gjør det ingenting om du sitter litt unna PC-en – har du fått en epost eller fila er ferdig lastet ned, begynner lampen å blinke i ønsket farge og mønster. Hånd i hånd følger nemlig programvare som skal gjøre det lett for hvermansen å legge til nye "oppskrifter", og blink(1) vil også la seg bruke sammen med en av våre favoritter, ifttt.com.

Under ser du presentasjonsvideoen:

Prosjektet finansieres mandag morgen norsk tid, så hvis du vil sikre deg et tidlig eksemplar, er det minimum $30 (+ $15 i frakt) for å backe prosjektet og sikre seg et eksemplar. Det skulle med andre ord snike seg hårfint under tohundrekronersgrensen med mindre dollarkursen skulle stige merkverdig frem til oktober, som er antatt lanseringsmåned.

Artikkelen fortsetter under annonsen