Vår mening

Denne pakken er ikke egnet for nybegynneren, hvis det da ikke er snakk om en svært teknisk anlagt person. For å få glede av denne pakken, bør du være langt mer enn middels interessert i å lage egne samples, instrumentlyder og programmer på microWave.

Men da er det til gjengjeld mulig å lage et lydbilde som går langt utenpå det som er mulig med andre løsninger i denne produktgruppen.

Maskinvaren er litt gammeldags på grunn av ISA-bussen, men dette behøver ikke by på problemer hvis PCen først og fremst skal brukes som musikkmaskin.

Kanskje en egen kraftpakke?

Det er også mulig å bruke Terratec-systemet til å lage et ekstra, frittstående instrument, i tillegg til den PCen du bruker til harddiskopptak.

Du kan for eksempel installere systemet i en svært rimelig Pentium-MMX PC. Kravet til harddisk og skjermkort er ikke stort, og en 15-tommers skjerm får du for noen hundrelapper. PCen blir da en kombinert 64-stemmers sampler og 10-stemmers microWave-synth, som du kobler til hoved-PCen med MIDI. Med digitale utganger er du sikret topp lydkvalitet, og du får musikalske resurser som er vanskelige å matche ved å kjøpe en vanlig MIDI-synth, sampler eller annen lydmodul!

Tilbake til Hovedartikkel