Vant DU Windows Vista?

Det var tydeligvis en populær premie vi hadde i helgen - Windows Vista i ultimate-utgave, signert av Bill Gates. Nå har vi kåret vinneren!

På lørdag hadde vi en konkurranse her på DinSide der vi la ut ti spørsmål om Windows Vista og lot dere lesere få svare i vei. De som svarte riktig på alle ti, fikk vite hvordan de kunne melde seg på trekningen, og vi fikk inn nesten 1500 svar på to døgn - bra innsats!

Etter å ha gått igjennom alle svarene og luket ut duplikater (vi lot det første svaret fra hver person stå igjen til trekningen, så ingen har blitt straffet - mange hadde sendt inn både tre, fire og fem svar), satt vi igjen med 1381 riktige svar fra forskjellige epostadresser.

Så gikk vi inn på random.org, tastet inn at vi ville ha generert ett tilfeldig tall mellom 1 og 1381, og det tallet ble 100. Da vi så telte opp kronologisk, fant vi følgende:

Vant DU Windows Vista?


Vi gratulerer derfor Inge Aukrust fra Lillehammer med en flunkende ny utgave av Windows Vista Ultimate Signature Edition, med navntrekket til Bill Gates på esken.

Fortsatt nysgjerrig på hva Vista har å by på? På DinSide finner du alt du trenger å vite:

Alt du trenger å vite om Windows Vista!