Box 2022. Nå kan den bli din!
Box 2022. Nå kan den bli din! Vis mer

Vant du en PC?

Hele 1.765 lesere var med i trekningen om Norges mest berømte PC og fem bokser med Nero 8. Her er vinnerne!

Publisert
Sist oppdatert

Det er snart jul, og det er på tide å gi bort Box 2022 - PCen vi bygde sammen med dere lesere i sommer.

Maskinen har kun én gang vært oppe av esken sin etter at prosjektet var fullført, og det var i forbindelse med lanseringen av Ubuntu Linux 7.10. Vi bestemte oss nemlig for å oppgradere operativsystemet slik at den fremtidige eieren av maskinen får det siste og beste fra Linux-leiren.

Det var imidlertid viktig for oss at maskinen havner hos en som bryr seg om den, og derfor laget vi en liten spørrekonkurranse - med utgangspunkt i prosjektet.

Den ble en stor suksess. I løpet av tre korte dager var det hele 1.765 forskjellige av dere som hadde svart rett på alle spørsmålene, og dermed var kvalifisert til å være med i trekningen om PCen.

Vi gratulerer Thomas Bøe, 5093 Bergen, som får Box 2022 til odel og eie. PCen blir sendt fra oss en av de nærmeste dagene. Håper du får stor glede av den!

Har du lyst til å lese mer om Box 2022-prosjektet, finner du artiklene knyttet til prosjektet her.

Fem tilleggspremier

I tillegg har vi trukket ut fem andre vinnere, som hver får en boks med siste versjon av multimedieproduktet Nero. Disse er:

Torstein Stave, 9010 Tromsø (som faktisk var første som svarte rett på alle spørsmålene)
Martin Drange, 5143 Fyllingsdalen
Birger Utvik Odland, 5541 Kolnes
Steinar Lauvdal, 7030 Trondheim
Harry Nilsen, 8011 Bodø

Vi gratulerer!

Vant du en PC?


Nero 8 er en suite med multimedie- og brenneprogrammer, inkludert videoredigering, kopiering av DVD-filmer, bildebehandling, brenning av plater og mye mye mer.

Du kan lese vår test av Nero 8 her

[Ugjyldig objekt (debatt)]


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer