Vanskelig skjermoppløsning

Spørsmål:

Hei,

Etter anbefaling fra DinSide, har jeg nå anskaffet meg en Dell 20" widescreen skjerm. Jeg vil bruke denne skjermen med min bærbare Acer Travelmate 800lmi.

Men jeg får ikke oppløsningen til å stemme, enten blir bildet for stort, eller for lite. Hvordan skal jeg løse dette slik at jeg kan få glede av min nye skjerm? Tror ikke min bærbare støtter så høy oppløsning som skjemen krever 1680*1050, men vet ikke. Det følger med en CD med drivere, skal denne benyttes for å få riktig oppløsning?

mvh
sean

Datadoktoren svarer:

Hei,

PCen din skal støtte 2046 x 1536 oppløsning eksternt etter det vi har sett på nettet, så det er nok ikke der feilen ligger.

Last inn driveren - eller rettere sagt informasjonsfilen, fra CDen, så er det mulig at PCen finner den riktige innstillingen av seg selv.

Hvis ikke, vil du måtte gå inn i skjermoppsettet og sjekke at Dell-skjermen faktisk blir gjenkjent av PCen. Den skal da dukke opp under Monitors. Så skal du kunne velge riktig oppløsning.

Hvis dette likevel ikke fungerer finnes gratisprogrammet Powerstrip, som klarer det meste for en lang rekke grafikkløsninger.

Hilsen Datadoktoren

Les alle spørsmål og svar

[Ugjyldig objekt (debatt)]