En helt vanlig CD-spiller som også kan spille av MP3 vil garantert imponere naboen.
En helt vanlig CD-spiller som også kan spille av MP3 vil garantert imponere naboen.Vis mer

Vanlig CD-spiller med MP3

I november lanserer Terratec en CD-spiller for stereoanlegget som håndterer MP3-filer i tillegg til vanlige musikk-CDer. Spilleren har et enkelt menysystem som gjør at du velge MP3-sanger eller spillelister selv om de er plassert i mapper på CDen.

Ideen er ikke helt ny, og allerede da vi besøkte CeBIT i mars, kunne vi se et produkt av den samme typen. Spilleren fra Terratec er imidlertid den første modellen vi har fått bekreftet kommer til Norge i løpet av kort tid. Spilleren har fått navnet Terratec m3po, og lanseres i slutten av november.

Når du legger inn en CD, vil spilleren automatisk søke gjennom hele CDen, slik at du kan velge ut sanger du vil spille. Hvis MP3-sangene er satt opp med album- og sangtittel, vil spilleren vise dette i LCD-panelet. Den aksepterer også spillelister i samme format som kan opprettes med den populære programvare-avspilleren WinAmp. Spilleren aksepterer alle typer oppsett av MP3 (8-48 kHz, 8-320 kbps).

Selve spilleren er 43 cm bred, og du får også med en fjernkontroll. Operativsystemet kan oppgraderes via en CD-ROM.

Også støtte for harddisk

Hvis du synes det blir litt knapt med plass på en CD, kan du også koble til en harddisk. Det er en ledig 3,5" plass til dette, og hvis du f.eks. kobler til en disk på 30GB full av MP3-sanger, så er det plass til 546 timer, eller 22 dager sammenhengende musikk!

Norsk importør er Next Interactive (tlf. 23 11 55 30). m3po vil koste ca. 5.000 kroner (inkl. mva.) i Norge.