Vaio kommer 5. juli

Sony Vaio på vei til butikkene.

Etter flere år med venting er det omsider klart for salg av Vaio i Norge. Vaio er Sonys eget PC-merke, med fokus på high-end spesifikasjoner, design og kvalitet i større grad enn å holde prisene lavest mulig.

Les også: Sony skal tilby Vaio i Norge

Fra og med 5. juli vil Sony Vaio være tilgjengelig i norske butikker, og i første omgang er det fire modeller som slippes. Og det er ikke akkurat mainstream-spesifikasjoner vi snakker om på et par av dem. Hør bare her:

Vaio Z - ultraportabel med full HD og fire SSD

Dette er en ultraportabel på 1,4 kg, 13,3" skjerm med oppløsning 1920 x 1080 piksler (full HD), inntil 4 SSD-disker og Intel Core i7 620M-prosessor. Den er bygget i karbonfiber og aluminium. En lyssensor i tastaturet sørger for at tastaturet blir bakgrunnsbelyst i mørke omgivelser.

Vaio kommer 5. juli


Sony Vaio Z

Vaio Z vil koste fra 24.000 kroner.

Vaio F - Multimediemaskin

Denne er langt større, har en 16,4" full HD-skjerm, Blu-ray leser/brenner, 8 GB minne, Nvidia GeForce GT330M-grafikkort, Intel Core i7-prosessor og Dolby Home Theater v3 lydsystem. Skjermen skal gi lite gjenskinn, ifølge Sony.

Vaio kommer 5. juli


Sony Vaio F

Vaio F vil koste fra ca 15.000 kroner.

Vaio E - fargerik midtskikt-modell

Dette blir den rimeligste modellen i første omgang, og vil bli tilgjengelig i fem farger. E-serien har 14" skjerm med 1600 x 900 pikslers oppløsning, veier 2,3 kg og kommer med Intel Core i3-prosessor, 4 GB minne og 500 GB harddisk.

Vaio kommer 5. juli


Sony Vaio E

Prisene for Vaio E starter på 8.000 kroner.

Vaio S - Ultraportabel med 3G

Denne modellen veier under to kg, har en 13,3" skjerm med "standardoppløsning" (1366 x 768 piksler) og kan koble seg til 3G-mobilnettet ved hjelp av tilvaget Vaio EveryWair. Den har intel Core i5-prosessor, 4 GB minne og 500 GB harddisk.

Vaio kommer 5. juli


Sony Vaio S

Prisene for S starter på 10.000 kroner.

Alle modellene leveres med Windows 7 Home Premium eller Professional. DinSide kommer tilbake med flere detaljer når vi får maskiner på testbenken, forhåpentligvis i løpet av jule eller august.

Les også: Vi har testet verdens minste Windows-PC

Klikk her