UT 2003 - verdt å laste ned demoen?

Demoen til Unreal Tournament 2003 er nå tilgjengelig for alle og enhver. Filen er imidlertid på 100 MB og tar en stund å laste ned - er det verdt det?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Nå som den offisielle demoen til Unreal Tournament 2003 er her, kan det ikke være lenge til fullversjonen av spillet kommer i butikkene. Vi venter fremdeles spent, og i mellomtiden koser vi oss med denne flotte demoen, som inneholder fire nye brett og de aller fleste våpnene.

Det er to Deathmatch-brett med i demoen, og disse kan selvsagt også spilles i Team Deathmatch-modus. Videre er det ett Capture The Flag-brett med, og ett Bombing Run-brett.

Nyheter

image: UT 2003 - verdt å laste ned demoen?

Det første som slo oss når vi installerte demoen, var den fantastiske grafikken. Vi hadde allerede spilt en tidlig beta og den så bra ut, men nå er motoren blitt optimalisert, som resulterer i betydelig bedre ytelse og spillbarhet. Nå kan vi virkelig nyte de knivskarpe teksturene, flotte animasjonene og spesialeffekter som utnytter ditt rykende ferske GeForce 4-kort for alt det er verdt!

De to Deathmatch-brettene er ikke spesielt revolusjonerende designmessig, men likevel solide. CTF-brettet er derimot en arkitektonisk perle.

Våpnene har gjennomgått en overhaling, men er påfallende like sine forgjengere fra det første spillet. Endringene gjelder først og fremst balansen, for eksempel er ikke rakettutskyteren like kraftig som før. Noen nye våpen er også med, blant annet Lightning Rifle, som kan best beskrives som en blanding av Rail Gun fra Quake og en sniper rifle.

image: UT 2003 - verdt å laste ned demoen?

En potensielt revolusjonerende nyhet er muligheten for å gjøre spesialbevegelser. Du må først fyll opp adrenalinnivået, ved å drepe eller spise piller som finnes rundt omkring. I det du har nok adrenalin, kan du få mere kraft, hastighet eller bli usynlig ved å trykke noen kjappe tastekombinasjoner. Vi har egentlig ikke rukket å bli vant til denne muligheten, men tror at etterhvert som folk lærer seg å utnytte det, kan det gi store fordeler i online-kamper.

Vi synes totalt sett at selv om mange av nyhetene er kosmetiske, har Unreal Tournament 2003 såpass mye spennende å by på, at vi må bare anbefale alle å laste ned demoen. Prøver du den, vil du bli minnet om hvorfor du elsket det originale spillet da det kom.

En oversikt over nedlastningslokasjoner finner du her.

Klikk her for å se flere bilder fra demoen

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!