Dette er et av de første bildene av Unreal II
Dette er et av de første bildene av Unreal IIVis mer

Unreal II nærmer seg – sakte

Det har dukket opp informasjon om den spennende oppfølgeren til de meget populære Unreal- og Unreal Tournament-spillene. Her er det vi vet.

De fleste husker vel Unreal, som på mange måter revolusjonerte førstepersonssjangeren i 1998. Dette spillet imponerte med sin flotte grafikkmotor, som fremdeles blir lisensiert til mange utviklere, og ikke minst med den flotte stemningen. Et år senere fikk vi en slags oppfølger – Unreal Tournament. Denne utgaven konsentrerte seg om flerspilleraspektet og introduserte mange morsomme og originale måter å spille på.

Det originale Unreal var ikke et perfekt spill, og de nye utviklerne, Legend Enterntainment, vil forbedre mange av manglene det første spillet hadde. Fokuset ligger nå på en mer meningsfull bakgrunnshistorie og en mer komplett enkeltspilleropplevelse.

Mer avansert enn noensinne

I følge Legend vil Unreal II kombinere det beste av Unreal og Unreal Tournament. Spillet vil foregå over 25 brett, som vil ha varierende mål. Du kommer til både å utforske og slåss, og oppdragene vil være mye mer detaljerte enn før.

Unreal II nærmer seg – sakte

Selv om spillet vil foregå i det samme universet som originalen, kommer du til å se helt nye planeter og møte fem nye, fremmede raser. Du vil også få hjelp av datastyrte medsoldater.
Selvsagt vil spillet også inkludere flerspillermuligheter, og vi vil få se moduser som deathmatch, Capture the Flag, Last Man Standing og noen helt nye måter å spille på.

Selvsagt kommer vi til å se noen helt nye våpen også.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det blir lagt svært mye vekt på utvikling av den nye grafikkmotoren, som sikkert kommer til å konkurrere med Doom III-teknologien når det gjelder grafisk detalj. Motoren vil være optimalisert for GeForce III-grafikkbrikken, og den kommer til å være 10 ganger mer komplisert enn forgjengeren. Personene i spillet vil bestå av alt fra 3.000 til 10.000 polygoner, og en ny animasjonsteknologi vil tillate utrolig realistiske bevegelser.

Det kommer garantert mer informasjon og skjermbilder fra spillet i tiden fremover. Vi håper også å få se litt av spillet på E3-messen i Los Angeles i mai. Riktignok er Unreal II et helt år unna, men vi håper å kunne gi mer informasjon ganske snart.