Ultraportabel med 7,5 timers batterilevetid

Liten og lett PC fra IBM med seiglivet batteri.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

ThinkPad X40 er IBMs minste, bærbare PC-modell. Den veier i utgangspunktet 1,23 kg og er utstyrt med en 12,1 tommer stor skjerm med oppløsning på 1024 x 768 punkter. Utstyrt med et åttecellers batteri, har den en batterilevetid på inntil 7,5 timer.

Potent nok

image: Ultraportabel med 7,5 timers batterilevetid


Maskinen er utstyrt med 1,2 GHz Pentium M-prosessor og har 256 eller 512 MB minne loddet fast til hovedkortet. Et ekstra minnespor gjør at minnet kan utvides med ytterligere 1 GB. Inntil 64 MB av minnet deles med grafikkløsningen, Intel Extreme Graphics II.

Alle modellene er utstyrt med 40 GB harddisk, Gigabit Ethernet, SecureDigital-kortleser og Microsoft Windows XP Professional. Bluetooth og WLAN i ulike konfigurasjoner leveres som ekstrautstyr.

Maskinen er utstyrt med to USB 2.0-porter, hvorav én kan føre elektrisitet til USB-komponentene.

Den enkleste modellen, som leveres med 256 MB minne, 8 cellers batteri, men uten WLAN- og Bluetooth-støtte, koster omtrent 19.640 kroner +mva. Maskinen er utstyrt med WLAN-antenner i lokket, og kan senere oppgraderes til å støtte WLAN fullt ut.

Maskinen vil kunne leveres i Norge fra og med den 24. februar. DinSide Data har planer om å teste den når den blir tilgjengelig.

[Ugjyldig objekt (debatt)]
Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!