Uklar skjerm på bærbar

Hei,

Jeg har nettop fått meg ny hjemme-pc fra Dell (Inspiron 8600 med widescreen). Mitt problem er at grafikken spesiellt på Internett er noe uklar. Jeg ser tydelig forskjell mellom skjermen jeg har på jobben og den jeg har på min bærbare. Supporten som jeg kan ringe er det ingen hjelp i derfor håper jeg du kan hjelpe meg. Jeg har fått tilsendt nye drivere til skjermkortet som de mener kan fikse problemet, men da jeg kjører disse får jeg feilmeldingen "Resources files missing".

Mvh
Joacim

Datadoktoren svarer

Hei

Dette høres merkelig ut. Jeg har selv en Dell 8600, en bekjent har også kjøpt en slik pluss at vi har en testmaskin i redaksjonen. De to førstnevnte har skjerm med 1680 x 1050 punkter, den siste har den høyeste oppløsningen på 1920 x 1200 punkter.

Hvis du har justert oppløsningen på skjermen til noe annet enn det LCD panelet faktisk har, får du et uklart bilde. Spesielt er dette synlig på tekst og grafiske figurer som kurver og streker, i langt mindre grad på bilder og video.

Sjekk derfor at skjermoppløsningen er satt til riktig verdi, som er helt til høyre på spaken under Egenskaper for skjermen.

Hilsen Datadoktoren

Les alle spørsmål og svar