Ukens morsomste dingser

Vårt søsternettsted Dingz.no graver hver dag frem massevis av godbiter i teknologiverden. Her er noe av det beste fra uken som gikk.

For mange har Karin, Øyvind og Øivind i Dingz-redaksjonen verdens morsomste jobb. Tenk å grave frem til og teste ut så mange gøyale ting, og attpåtil få lønn (jeg klager ikke, altså)!

På kort tid har nettsiden fått tusener av faste lesere, og i forrige uke ble det notert over 100.000 unike brukere hos Dingz. Vi er naturligvis innom titt og ofte selv også, og her er fem av de tingene vi synes var mest morsomt i uken som gikk:


5. Frog Family

I kategorien "søt" er det vanskelig å eksludere Frog Family. Det grønne tastaturet med en grønn froskemus og to grønne froskehøyttalere som stirrer på deg dagen lang må vel være en drøm for alle barn?

Les mer: Frog Family


4. La hunden lufte seg selv

Det er vinter, det er glatt, det er guffent i været og da er det ikke alltid like gøy å ha hund. The Dog Walker sørger for at den firbente får mosjonen han trenger, mens du kan sitte og nyte kaffen. Så vidt vi kan se kan den ikke erstatte den lille sorte posen, men å vaske over stuegulvet er vel en liten pris å betale for å slippe unna minusgradene?

Les mer: The Dog Walker


3. Robot-berg-og-dalbanen

Vi blir småkvalme bare av tanken, men enda litt mer kvalme av å se denne roboten i aksjon, som kan kaste og rotere deg rundt til du blir grønn. I tillegg sørger fotosensorer for at du aldri slår hodet i bakken (vi grøsser av tanken på at denne har vært i teststadiet!). Med en sånn i hagen blir du barnas konge.

Les mer hos Dingz


2. Simpsons Doughnut Maker

Mmmm...smultringer! Hva med et smultringjern som kan lage seks av dem i slengen? Liker du The Simpsons er det selvsagt en bonus, siden jernet er rødt og har et stort bilde av Homer på lokket.

Les mer: Simpsons doughnut maker


1. Falske brystvorter

De er langt billigere enn silikonpupper og fanger definitivt mer oppmerksomhet - er falske silikonbrystvorter 2007s hotteste oppfinnelse?

Les mer: Dingz.no