Beste tilbud akkurat nå: Targa Xtender fra IT-butikken
Beste tilbud akkurat nå: Targa Xtender fra IT-butikkenVis mer

Ukens beste kjøp

Forskjellene er store i denne oversikten, og de gode tilbudene skiller seg klart ut.

Mest bærbar PC for pengene får du ved å handle hos IT-butikken. Deres Targa Xtender 400 har oversiktens raskeste prosessor, en Celeron 800 MHz. PCen har også en imponerende skjerm som både er stor og har god oppløsning. Internminnet er på behagelige 128 MB og det medfølger en god og dekkende programpakke. Og sist, men ikke minst: Den er billig! 12.937 kroner for disse spesifikasjonene må du nok lete veldig lenge etter.

Andre gode

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Men før du slår til, bør du også sjekke ut et par andre tilbud. Først og fremst synes vi det er verdt å trekke frem tilbudet fra PC Express, en Acer med Celeron 700 MHz, 10 GB Harddisk, 128 MB minne, 13.3" TFT XGA skjerm og DVD-spiller. Dette er gode spesifikasjoner fra en anerkjent leverandør, og helt klart verdt sine 15.364 kroner.

Det samme gjelder for Dell Inspiron som du får hos Dell Norge. Med Celeron 700 MHz prosessor, 64 MB minne, 14.1" TFT Skjerm XGA. Dell har vunnet flere tester her på DinSide, og har stort sett meget gode bærbare PCer. Tilbudet har oversiktens største skjerm, en god programpakke og en hendig vekt.

Lagringskapasiteten trekker helhetsintrykket litt ned, men skremmer oss uansett ikke fra å synes at PCen er vel verdt sin prislapp på 14.186 kroner.

Artikkelen fortsetter under annonsen