Ukas beste Kudos-saker

I dag er det mandag, og det betyr ny uke og nye muligheter. Her er de mest populære Kudos-sakene fra uka som gikk.

Vårt søsternettsted Kudos.no ble startet like før jul i fjor, men har allerede flere tusen besøkende hver eneste dag. På Kudos kan hvem som helst opprette en sak, basert på noe de har funnet på nettet som er spennende, morsomt, provoserende, revolusjonerende, kjekt å vite, eller som av andre grunner kan være interessant for massene.

Deretter stemmer brukerne på hva de synes er best, og det gjør de ved å gi kudos. Forsiden oppdateres dynamisk ut fra hvilke saker som er "hotte", i tillegg til at det finnes muligheter til å begrense utvalget på kategori.

Ukas beste Kudos-saker


Her er et utvalg av sakene som fikk mest Kudos forrige uke:

15 ting PC-nybegynnere gjør som plager vettet av meg (181 kudos)

Brukeren Nepse skriver: "Hvis du har litt over gjennomsnittlig peiling på data, så vil du sannsynligvis kjenne deg godt igjen i denne lista. Gjennom mange år som familiens/slektas/vennegjengens/”alle andre jeg ikke kjenner, men som likevel forventer hjelp av meg” sin “dataekspert” (noe som forøvrig er sterkt overdrevet, men i forhold til de fleste - en ekspert), så har jeg opplevd mange ekstremt irriterende ting. Her er altså min liste over 15 ting jeg HATER med folk som ikke kan data…"

The Gathering a la 1992 (106 kudos)

Her er innslaget i Dagsrevyen fra 1992. Tidene forandrer seg.


Lys som brenner i begge ender (73 kudos)

"Vanlige lys står loddrett og brenner fint og stille fra toppen… Vanligvis. Hva skjer hvis man balanserer lyset på midten og tenner på det i begge ender? Jeg skal ikke røpe noe, men resultatet er mildt sagt kult!"

Artikkelen fortsetter under annonsen

Så saksøk meg! (52 kudos)

Det er ikke lett å være redaktør for et medium der alle røper alt - over alt og hele tiden. Interessant innspill fra ITavisen-redaktør Tore Neset.

Bruker fire kilometer på å stoppe (44 kudos)

Verdens lengste vogntog er 55 meter langt og veier 205 tonn. Hold deg fast!