Twitter - kulere enn Facebook?

Mens Facebook har "alt" har Twitter bare én funksjon.

Publisert
Sist oppdatert

Facebook er på alles lepper om dagen - forrige uke holdt til og med undertegnede et foredrag for en pensjonistgruppe der halvparten har meldt seg inn allerede.

>> Les mer: Slik kommer du i gang

Men - hva er egentlig det morsomste med Facebook? Å sende meldinger til hverandre? Næh, det kan du gjøre på MSN eller epost. Skrive på hverandres wall? Neppe. Bildeopplasting gjør du langt mer elegant med flickr eller Picasa.

For faktum er at mange av de som bruker Facebook gjør to ting: legger til venner og oppdaterer statusfeltet. Det er også alt Twitter har å by på.

Men Gud, så enkelt.

Twitter - kulere enn Facebook?


Det du driver med. Punktum.

Twitter stiller det enkle spørsmålet: hva skjer 'a?. På 140 tegn eller mindre kan du oppdatere Twitter-profilen din med det du driver med akkurat nå, og det er det hele. Du kan oppdatere enten via webgrensesnittet, via et tillegg til nettleseren, via mobiltelefonen eller lynmeldingsklienten din (ingen støtte for MSN foreløpig, dessverre).

I tillegg legger du til venner slik at du kan følge med på hva de driver med, og kanskje havner du på forsiden hvis du akkurat har postet i det den oppdateres (hvis du vil, vel å merke).

>> Les mer: Slik kommer du i gang

Du kan også følge andre uten å være deres venn, velge hvilke farger som brukes på din side og legge til et Twitter-panel på bloggen din dersom du har en.

URL: http://www.twitter.com


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer