Trust med USB 2.0-webkamera

Trust lanserer det første webkameraet som kommuniserer via USB2.0 HiSpeed, som klarer å formidle inntil 30 bilder pr sekund med en oppløsning på inntil 640x480 piksler.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Høyhastighetsprodukter tilpasset USB2.0-standarden dukker nå opp på løpende bånd. I forhold til USB 1.1 klarer USB 2.0 (HiSpeed) å overføre langt mer data pr sekund, faktisk hele 40 ganger mer (480 MBit pr sekund). USB 2.0-porter er standardutstyr på nye PCer, har du en eldre PC kan du oppgradere til USB2.0 ved hjelp av et PCI-kort til noen få hundrelapper.

For brede bånd

image: Trust med USB 2.0-webkamera


Trust er nå først ute med et webkamera som benytter seg av fordelene som ligger i USB 2.0-grensesnittet. Dermed er det duket for høyere oppløsning og flere bilder pr sekund enn hva som var mulig over USB 1.1. Trust [email protected], som er navnet på produktet, støtter oppløsninger på inntil 640 x 480 piksler og 30 bilder pr sekund, men for å dra nytte av dette kreves bredbånd eller andre høyhastighets nettverksløsninger. I følge Trust skal produktet også egne seg for videoopptak i sanntid.

Webkameraet har også en snapshot-knapp for å lage et stillbilde i JPG-format. Kameraet har justerbar fokus og automatisk hvitbalanse. Med i pakken følger nødvendige kabler, stativ og programvare for videoredigering.

Kameraet har fått en veiledende pris på 579 kroner, mva inkludert. Hør med din dataforhandler for aktuell gatepris.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!