Tre glimrende ordleker

her er tre nettsider som får timene til å fly!

Hjernetrim er viktig i alle aldre, og disse tre norske gratistjenestene er minst like nyttige som avhengighetsdannende.

Ordspill.no

En av undertegnedes absolutte favoritter når jeg har litt tid til overs, er ordspill.no. Her kan du spille det populære brettspillet Scrabble mot andre brukere, og på mange forskjellige måter. Du kan for eksempel spille med tilfeldig plassering av dobbel- og trippel-feltene, med bare 6 minutter til rådighet, eller du kan velge å spille helt tradisjonelt med inntil én times varighet.

Ordspill.no har dessuten et ranking-system. Vinner du, får du høyere ranking (poeng), og taper du risikerer du å synke på rankingen. Klarer du å slå en som er mye høyere ranket enn deg, vanker det gjerne mange ekstrapoeng på deg.

Du kan dessuten chatte med motstanderen din underveis, og se ikke bort fra at du får deg en ny venn eller to i løpet av helgen :-)

Ta meg til ordspill.no.

Tre glimrende ordleker


Kryssord.no

Jepp, den gamle klassikeren klarer seg utmerket i den virtuelle nettverdenen på Kryssord.no. Du unngår dessuten både klussing og viskelær, og er du så kløktig at du klarer hele kryssordet, kan du sende det inn elektronisk og være med i trekningen om fine premier.

Velg mellom tre forskjellige vanskelighetsgrader, og sett i gang!

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ta meg til kryssord.no

Tre glimrende ordleker


Hangman.no

Hvem husker ikke kosetimene på skolen med hangman på tavla? Ordleken lever i beste velgående på nettet, og på hangman.no kan du velge mellom en rekke forskjellige kategorier fra verdens land til desserter.

Vi valgte tema "Norske Melodi Grand Prix-artister". Klarer du resten av denne oppgaven?

Tre glimrende ordleker


Ta meg til hangman.no

Har du forslag til flere nettsider med ordleker i sentrum? Bruk debatten under og fortell andre lesere om dem!