Tre bærbare på testbenken

Tre bærbare på testbenken

Vår anbefaling og lesernes innstemte har vært på test. Her er resultatene.

Publisert
Sist oppdatert

I siste runde med sammenligning av bærbare var det bare pris som var kriteriet da vi sendte invitasjoner til nettbutikkene. Resultatet var at maskinene enten var svært like eller helt forskjellige. Bærbare har utviklet seg i mange retninger, noe som gjør det både enklere og vanskeligere å velge.

At den er 'bærbar' betyr i dag bare at skjerm og tastatur sitter i hver sin del og at den kan klappes sammen, og at det er mulig for en normal person å bære den. Men bruksområdet kan være svært forskjellig, og spesifikasjonene deretter.

Her er modellene som fikk flest stemmer, og som vi har testet for deg:

17,3" Acer Aspire 7735ZG fra MPX, pris: 5.990 kr
16" Acer Aspire 6930ZG fra Datakjeden, pris: 5.995 kr
13,3" Packard Bell Easynote RS66-U-320NC fra Netshop, pris: 5.990 kr

Av maskinene vi fikk inn til test var to blant de større variantene, mens den tredje var i et klassisk format, langt mer bærbart.

Dermed vil valget for mange allerede være tatt, fordi svært mange ikke kan tenke seg å dra rundt på en stor bærbar.


Men for de som av en eller annen grunn er ute etter en større maskin og ikke opplever det som en belastning å bære på en ekstra kilo og noen flere kubikkcentimeter, vil valget mellom de to deltakerne fra Acer være en utfordring.

Bortsett fra formatet, hva er så forskjellene mellom maskinene? Siden den mindre maskinen koster det samme må den vel være bedre på andre måter?

Det var det vi fant ut i testen.

Les videre:

--> Generelt om maskinene

--> Gå rett til konklusjonen

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer