Trådløst tastatur med ”mus”

Ledninger ligger høyt på lista over de mest irriterende småting for en PCbruker. De er enten for korte eller for lange, og dessuten er de alltid i veien. Heldigvis finnes det alternativer, og Ruwido har lansert et tastatur med infrarød kommunikasjon i stedet for ledning

Mange bruker PCen i andre sammenhenger enn ved skrivebordet. Noen bruker den til å spille av DVD-filmer, musikk og til spill. Noen bruker PC til lyd og videoredigering, og har også behov for å kunne styre PCen fra en anne posisjon enn den tradisjonelle. Da er det ofte upraktisk med et vanlig tastatur og mus.

Seks meters kabelfri sone

Tastaturet ”Infraboard” fra Ruwido har en rekkevidde på opptil seks meter, og vinkelen i forhold til mottakerboksen kan være på inntil 48 grader. Dette skulle være tilstrekkelig for å dekke de fleste situasjoner, men du må passe på at det ikke er hindringer i veien for strålene.

Trådløst tastatur med ”mus”
Trådløst tastatur med ”mus”

Innebygget ”mus”

En mus er det egentlig ikke snakk om, men funksjonen er den samme. Du styrer pilen på skjermen ved å presse den grå knappen som sitter i øvre høyre hjørne i forskjellige retninger.

De to knappene i øvre venstre hjørne fungerer som de to musknappene.

Tilkobling og praktiske detaljer

Mottakeren kobles til PS/2-portene på PCen.

Det finnes egne taster for styring av multimediafunksjoner

Tastaturet drives av fire små batterier av AAA-type som varer i omtrent 800 timer.

Vekten på tastaturet er i overkant av 700 gram.

Norsk importør er Target United AS, som kan kontaktes på:
tlf. 69 35 44 40 eller pr epost.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Du kan også sjekke hos din lokale forhandler.

Veiledende pris er 649 kroner.