Trådløs overføring av skjermbilde?

Spørsmål:

Hei,

Jeg har bestilt meg ny pc med Windows media senter installert på. Denne skal jeg ha på et kontor. I stua har jeg stereoanlegg og flatskjerm tv, finnes det utstyr for å få skjermbildet og lyden overført trådløst til TV og stereoanlegg? Har sett på D-link sine bokser, men har aldri fått svar på om jeg kan få hele skjermbildet fra windows opp på den eller om jeg må bruke medfølgende software.

Med hilsen
John-Olav

Datadoktoren svarer:

Hei,

Det finnes bokser som overfører både et analogt videosignal og lyd trådløst, da henter du vanligvis signalet fra SCART-utgangen på apparatet som skal sende og kobler mottagerboksen til SCART-utgange på den andre trådløse boksen.

Kvaliteten på slike løsninger varierer, og de kan uansett ikke hamle opp med en digital kobling mellom PC og flatskjerm. KValitetsnivået er som på en typisk CRT-TV.

En MediaCenter PC er jo beregnet på å stå i stua og kobles direkte til flatskjerm-TV. Ideelt sett skulle du hatt en kontorPC på kontoret og en MedieCenter PC i stua.

Media Lounge-boksene fra D-link sender ikke live-TV, men tar i mot video, lyd og bilder fra en et medieserver-program som kjører på PCen. Den kan kjøres trådløst, men vi har fått klart best resultater med kablet nettverk.

Testen av den nyeste modellen av D-Link MediaLounge finner du her.

Hilsen Datadoktoren

Les alle spørsmål og svar

[Ugjyldig objekt (debatt)]