Tips 2:Oppgrader skjermdriveren din

En god del av ytelsen til skjermkortet ditt kommer fra en god driver. Skjermkort-produsentene utvikler stadig nye drivere for produktene sine. Ved å benytte siste skjermdriver får du både bedre stabilitet og hastighet.

Den enkleste måten for å finne siste versjon av skjermdriveren, er å besøke produsenten av skjermkortet eller grafikk-prosessoren på Internett. Noen skjermdrivere har et eget "setup"- program som legger inn drivere, men de fleste gjør det på Windows 95-måten:

LES OGSÅ:

 Foto: Erik Andersen
Foto: Erik Andersen Vis mer
 Foto: Erik Andersen
Foto: Erik Andersen Vis mer
 Foto: Erik Andersen
Foto: Erik Andersen Vis mer
 Foto: Erik Andersen
Foto: Erik Andersen Vis mer

Steg 1:
Høyreklikk på bakgrunnen og velg Egenskaper. Så får du opp bildet for skjerminnstillinger. Velg skillearket for innstillinger og trykk på "Endre skjermdriver" (hvis du har OSR1) eller "Avanserte innstillinger" (hvis du har OSR2)
Steg 2:
Dette gjelder bare for brukere av OSR2-versjonen av Windows 95. I dette bildet trykker du på "Endre".
Steg 3:
Her får du opp et bilde hvor du kan velge mellom Windows 95 sine innebygde drivere. Siden du har en helt ny driver, velger du "Har diskett".
Steg 4:
Så spesifiserer du katalogen eller disketten med de utpakkede skjermdriverne. Deretter følger du anvisningene til skjermkort-produsenten.

Windows 98

Bytte av skjermdriver er nesten identisk for Windows 98. Fremgangsmåten og bildene er nesten like. Noen bilder har litt flere skilleark, men det påvirker ikke beskrivelsen over.