Tilleggsprogrammer i HotDog Pro 5

Tilleggskomponentene til HotDog er nyttige, men de må hentes over nettet (til sammen 10 MB), og flere av dem må du betale for. Gratisprogrammene er nedskalerte versjoner av mBed Interactor Lite, PaintShop Pro 4.14 og LinkBot.

mBed Interactor

Dette er et program for å lage dynamisk HTML (4.0+ versjoner av Netscape og Microsoft Internet Explorer), som kan integreres med HTML-dokumentet. Programmet startes opp inne i HotDog, og skriver direkte tilbake til dokumentet som du arbeider med. mBed gjør ingen forsøk på å lage HTML-kode som fungerer for eldre nettlesere.

Linkbot

Linkbot er et program som går gjennom filene eller settet av filer som du velger, og sjekker om lenkene som er anført her, er gyldige. Programmet fremsto som enkelt å bruke, og solid.

PaintShop Pro 4.14

Så sant du ikke skal arbeide med layers, er 4-utgaven av PaintShop Pro et mer nøyaktig program enn versjon 5. Selv om det definitivt ikke er i nærheten av mulighetene som tilbys i Corel PhotoPaint og Aldus PhotoShop, er PaintShop Pro effektivt for produksjon av middels avansert webgrafikk.

Visual Table Editor

Visual Table Editor er svært bra ved første gangs design av en tabell, men gir ikke noen muligheter for å korrigere denne etter at den har blitt laget, slik du for eksempel kan i Dreamweaver 2.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Bandwidth Buster

Et program som Bandwidth Buster, som automatiserer komprimeringen av all grafikk som hører til en side, eller til et sett med sider, ble bare testet én gang: Komprimeringen var kraftig (fra 23 KB til 9 KB), men JPG-bilder ble fullstendig ødelagte. Bandwidth Buster må bare brukes med stor forsiktighet, hvis det i det hele tatt brukes.

Channel Wizard

Channel Wizard hørtes først lovende ut. Men dette viser seg bare å være et program som lager lenker fra PointCast, Netscape og Microsoft Internet Explorer til dine kanaler. Innholdet i kanalene, derimot, blir "up to you".

Image Mapper

Image Mapper gjør alt du forventer av en HTML-styrt image map (i stedet for at et helt bilde blir satt med én lenke, kan bestemte områder på dette bildet defineres, og de kan ha ulike lenker). Image Mapper er meget brukervennlig, men det er et savn at den ikke har noen form for JavaScript-rutiner i tillegg, eller er i stand til å kjøre mer avanserte Java image maps.

Java Animator

Java Animator er et enkelt program som muliggjør veksling mellom et sett med bilder, og noe bevegelse langs horisontale eller vertikale linjer. Dette programmet fungerer bra innenfor sine begrensninger, og kan være svært nyttig, hvor du lager animasjoner av JPG i stedet for GIF (noe som gir bedre bildekvalitet og raskere nedlastningstid).

Text Effects

Text Effects omfatter en Java-applet som skaper effekter og bevegelse med en tekst. Kanskje ikke veldig nyttig, men sikkert en morsom effekt som kan ha sin nytte på mange websider.

Web Site Downloader

Dette programmet skal klare å hente ned fullstendige webtjenester, med grafikk og alt som hører til. Dette forutsetter naturligvis at det ikke er for mye serverstyrt materiale.

Vi testet mot en relativt beskjeden webtjeneste, som ikke omfattet mer enn 150 filer og under 2 MB, men selv etter 1 time på en førsteklasses forbindelse, var ingenting ferdig. Da avsluttet vi programmet.

Brukervennlighet og muligheter i HotDog Pro 5

  1. Tilleggsprogrammer i HotDog Pro 5