Tilkobling og installasjon

Det er også vanlige tilkoblinger på braketten til selve lydkortet. Disse er mini-jack'er og er merket Line Out, Surround, Line In og Mic In. Hvis du har et firekanals system for spill og multimedia, kobler du fronthøyttalerene til Line Out og bakhøyttalerene til Surround.

Du kan også koble til den analoge utgangen på CD-ROM-spilleren til en kontakt på lydkortet. Kabelen følger med i pakken.

Utgangene på koblingsboksen kobler du til høyttalersystemet du bruker for musikk og lydarbeide, og inngangene til det andre musikkutstyret du har.

Tilkobling og installasjon

På forsiden er det digitale inn og utganger, både på optisk og koaksial kontakt. Det er også fire linjeutganger og åtte innganger, alle på vanlige ¼-toms jackplugger. Hvis du ikke har en mikser, kan du koble de forskjellige lydkildene du har direkte til inngangene. Da kan du justere nivå med konsoll-programmet som følger med, men dette fungerer best med stereosignaler, siden det ikke finnes noen panoreringskontroll.

Installasjon og spetakkel

Installasjonen foregår på vanlig Windows-maner, og vi hadde i og for seg ingen problemer med dette. Du kan også laste inn de andre programmene, Logic Audio, Acid DJ osv. i pakken fra en meny i installasjonsprogrammet.

Vi lastet også ned to oppdateringer fra nettstedet til Maxi Studio.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det eneste problemet vi hadde, var ved omstart av PCen. Her går systemet tydelig inn i en status som verken er av eller på. Med en gang maskinen går ned og starter opp igjen, begynner systemet å imitere støysenderen fra Kiev, som var populær for en del år siden. Det gir fra seg et lydspekter som selv den mest entusiastiske elektrofoniker helst vil reservere seg mot, så det er mest behaglig å alltid slå av forsterkeren ved omstart av PCen.

Videre til MIDI/Synth