Tilbyr mobilt bredbånd til 99 kroner

Netcom lanserer mobilt bredbånd for 99 kroner i måneden, myntet på privatmarkedet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er løsningen Netcom Connect som nå utvides, og med Netcom Connect Fritid ønsker Netcom å tilby mobilt bredbånd også i privatmarkedet.

- Hittil har Connect først og fremst vært et produkt for bedriftsmarkedet, og vi er veldig glade for å endelig kunne tilby en skreddersydd løsning for privatkunden, sier produktsjef i NetCom, Hans Heggenhaugen.

For 99 kroner i måneden kan man på kveldstid og i helgene surfe på nettet trådløst via det nye Turbo 3G-nettet. Via et USB-modem som kobles til PCen kan man oppnå hastigheter inntil 2 Mbit pr sekund, i følge Netcom. På steder der Turbo 3G ikke er tilgjengelig, vil man automatisk bli koblet på nettet via vanlig 3G eller Edge.

Turbo 3G-nettet til Netcom ble lansert i april, men dekningen er foreløpig relativt beskjeden. Mot slutten av året vil det dekke ca 1/4 av befolkningen, skriver Netcom i en pressemelding. Det loves også høyere hastighet på sikt.

Netcom oppgir følgende fakta for den nye løsningen:
* Connect Fritid lar deg surfe så mye du vil mellom kl 1700 og 0800 på hverdager, og hele døgnet i helgene.
* Tjenesten koster kr 99 pr måned.
* Du får den beste hastigheten NetCom til enhver tid kan levere der du er. Connect støtter Turbo-3G, som i dag gir hastigheter opp til 2 Mbit/sek
* Plug and play – Connect er enkelt å bruke. Koble USB-modemet til PC’en, klikk på ”koble til”, og så er du på internett.

Les også:
Telenor med mobilt bredbånd
Netcom åpnet Turbo 3G-nett