Tilbyr mobilt bredbånd til 99 kroner

Netcom lanserer mobilt bredbånd for 99 kroner i måneden, myntet på privatmarkedet.

Det er løsningen Netcom Connect som nå utvides, og med Netcom Connect Fritid ønsker Netcom å tilby mobilt bredbånd også i privatmarkedet.

- Hittil har Connect først og fremst vært et produkt for bedriftsmarkedet, og vi er veldig glade for å endelig kunne tilby en skreddersydd løsning for privatkunden, sier produktsjef i NetCom, Hans Heggenhaugen.

For 99 kroner i måneden kan man på kveldstid og i helgene surfe på nettet trådløst via det nye Turbo 3G-nettet. Via et USB-modem som kobles til PCen kan man oppnå hastigheter inntil 2 Mbit pr sekund, i følge Netcom. På steder der Turbo 3G ikke er tilgjengelig, vil man automatisk bli koblet på nettet via vanlig 3G eller Edge.

Turbo 3G-nettet til Netcom ble lansert i april, men dekningen er foreløpig relativt beskjeden. Mot slutten av året vil det dekke ca 1/4 av befolkningen, skriver Netcom i en pressemelding. Det loves også høyere hastighet på sikt.

Netcom oppgir følgende fakta for den nye løsningen:
* Connect Fritid lar deg surfe så mye du vil mellom kl 1700 og 0800 på hverdager, og hele døgnet i helgene.
* Tjenesten koster kr 99 pr måned.
* Du får den beste hastigheten NetCom til enhver tid kan levere der du er. Connect støtter Turbo-3G, som i dag gir hastigheter opp til 2 Mbit/sek
* Plug and play – Connect er enkelt å bruke. Koble USB-modemet til PC’en, klikk på ”koble til”, og så er du på internett.

Les også:
Telenor med mobilt bredbånd
Netcom åpnet Turbo 3G-nett