Ti på topp uke 3

I forrige uke var det nyheten om Agfas nye selvlysende skanner som vekket størst interesse blant våre lesere. Men også lanseringen av Norges største test av laserskrivere var populært stoff. Her er en oversikt over de ti mest leste artiklene

Beklager – dette elementet er ikke lenger tilgjengelig.

1. Lysende skannernyhet med USB fra Agfa
Nå kaster Agfa seg på iMac-bølgen og lanserer en skanner i samme ånd. Slukker du lyset når du skanner, vil SnapScan 1212u gi deg det reneste lysshowet. Naboen blir garantert imponert av denne!

2. Norges største test av laserskrivere
Trenger du først og fremst sort/hvitt-utskrifter og vil du ha dem raskt, er laserskriveren tingen for deg. De er til og med billige, og skriver jevnt over med høy kvalitet.

3. Enkel oppgradering til Pentium III
Det blir lett for både PC-produsenter og selvbyggere å ta den nye Pentium III-prosessoren til Intel i bruk. Hvis du allerede har en PC med Pentium II, er det gode sjanser for at du kan utføre oppgraderingen selv.

4. Lag tegnefilm på 5 minutter
Én time etter at vi hadde installert Poser 3 hadde vi laget to små tegnefilmer. Poser er et 3D-grafikkprogram som leveres med ferdig definerte mennesker og dyr, som du kan trekke i mens resten av kroppen følger etter. Med Poser kan du lage filmer, animasjoner eller naturtro 3D-presentasjoner.

5. Test av CD-brennere
Vår løpende test av CD-brennere er alltid populær.

6. PCen kommer til å dø
Ledende forskere hos IBM tror PCens dager er talte. Her er resonnementet.

7. Nå kommer ekte TV via Internett
Internett har endret mediahverdagen for alltid, og nå utvides mulighetene ytterligere med ekte fullskjerms TV via Internett.

8. InCntrl4 vokter installasjoner
Med dette gratisprogrammet kan du ta full kontroll over hva som skjer når du installerer programmer på PCen din. Nå er det ikke lenger risikabelt å installere demoversjoner av nye programmer.

9. Best i test, laserskrivere
Etter å ha testet et stort antall laserskrivere på en lang rekke testpunkter, har vi kåret en skriver til Best i test. Her finner du garantert det beste kjøpet for deg!

10. Canon Pro70
Canon Pro70 gikk rett til topps i vår løpende test av digitale kameraer. Er du på jakt etter det aller beste, er dette et godt valg.