The LaptopLock gir tyvene en overraskelse!

Se for deg at PCen din blir stjålet. Hva med å overraske tyven når han prøver å bruke den?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er stadig viktigere å tenke sikkerhet i din nye digitale hverdag.

Den typiske arbeidsdagen har endret seg kraftig de siste årene. Nå er det ikke lenger vanlig å ha en stasjonær PC på et eget kontor der du kan låse døra - stadig flere bedrifter går over til mobile kontor, der de ansatte også kan jobbe fra andre steder enn bedriftens lokaler.

Sensitiv informasjon på mange maskiner

Dette gjør også at stadig flere dokumenter ligger lagret lokalt hos de ansatte - også forretningskritisk informasjon. Uvanlig er det heller ikke å ha en bærbar PC hjemme, der du kanskje har lagret alt fra dagboknotater til bilder fra sommerferien.

Har du laptopen liggende i baksetet kan det få fatale konsekvenser.
Har du laptopen liggende i baksetet kan det få fatale konsekvenser.
Vis mer


Vi trenger vel ikke å gå mer rundt grøten: I følge VG har halvparten av oss voksne kjøpt tyvegods, eller kjenner noen som har kjøpt tyvegods, og en frastjålet PC vil derfor sannsynligvis være en tapt PC.

Så hva gjør du, da, når du kommer tilbake til cafébordet etter å ha kjøpt espresso nummer to og PC-en er borte? For de fleste vil det være lite håp om å få den tilbake, og uvissheten om at noen kan ha tilgang til alt du har av filer på harddisken kan være skremmende.

The LaptopLock

Det er her The LaptopLock kommer inn i bildet. The LaptopLock er en nettjeneste kombinert med et program, som til en viss grad kan begrense tapet dersom PCen din blir stjålet, og kanskje til og med hjelpe deg å få den igjen.

På de neste sidene kan du se skjermbilder av hvordan nettjenesten fungerer.

>> The LaptopLock i bilder: Slik fungerer det!