Texas Hold'em fra Microsoft

Microsoft kaster seg på pokerbølgen og lanserer pokerspill på Xbox Live Marketplace.

De siste månedene har Microsoft lansert ett nytt spill på Xbox Live Marketplace hver onsdag, og i dag har turen kommet til nettpoker. Med Texas Hold'em kan du spille mot andre via Xbox live, eller tørrtrene mot virtuelle motstandere lokalt i din egen stue.

Texas Hold'em fra Microsoft


Fra klokka åtte i dag kan du laste ned det nye pokerspillet, og de 48 første timene vil fullversjonen være helt gratis å laste ned, både for gull- og sølvmedlemmer. Etter det vil det koste 800 poeng, eller cirka 80 kroner å kjøpe spillet.

Det blir ikke mulig å spille om penger; ei heller om Microsoft Points, men det betyr allikevel ikke at du spiller uten risk. "Bankkontoen" er nemlig knyttet til Gamertagen din, og taper du alle pengene dine må du begynne fra scratch på bord med lav innsats og jobbe deg oppover. Forhåpentligvis vil det være et lite hinder for skruppelløse all-in'ere.

Texas Hold'em fra Microsoft


Over nettet kan du spille mot opptil syv andre, og spillet har støtte for mange forskjellige spilltyper som ring games, turneringer og scenarioer. Microsoft lover også et omfattende rankingsystem med massevis av statistikk, og grafikken byr på 1080i HD-oppløsning om du har utstyr til det.