Testens vinner

Hvilken PC er så vinneren i testen?

Ingen av maskinene er overlegen på noe område, og forskjellen i ytelse er mer målbar enn merkbar i de aller flest brukssituasjoner.

Vår favoritt etter å ha vurdert spesifikasjonene viste seg å ha noen praktiske egenskaper som vi ikke var så begeistret over.

Asus og Toshiba leverte maskiner med gode egenskaper som ikke kom fram ut fra å lese spesifikasjoner.

Selv om Asus er en del større enn de to andre, virker den ikke så enorm når man skal håndtere den. Når man er oppe i 15,6-tommers maskiner er ikke steget opp til 17,3 så stort at det er noen stor terskel. Vi snakker uansett om maskiner som krever sekk hvis man skal bære den mye.

Testresultat

Acer Aspire 5738ZG

Acer har den netteste maskinen, og den stiligste etter vår smak. Den har godt utstyrsnivå og ligger også midt på treet når det gjelder ytelse.

Det som trekker ned er pekeplaten og tastaturet, og at den har et marginalt høyere støynivå hvis du legger øret helt ned på venstre hjørne. Grafikkytelsen er den svakeste i testen.

Se alle våre tester

Testens vinner
Testresultat

Toshiba Satellite L500-152

Toshiba er også en nett maskin, ørlite grann større enn Acer. Ytelsen er god, men det er ingen områder hvor den distanserer seg spesielt mye fra konkurrentene.

Se alle våre tester

Testens vinner
Testresultat

ASUS X70IO

Asus er størst og har den klart kraftigste grafikkløsningen. Om det er nok for dine krav må du selv avgjøre. Maskinen hadde dessuten en spesielt god diskytelse i PCMarks Vantage.Den er stor og har høy oppløsning, kraftig grafikk og er nok den mest behagelige i bruk.

Det eneste ankepunktet vi hadde var diskstørelsen, som er på 320 GB mot 500 på de andre.

Se alle våre tester

Testens vinner
Det er jevnt, men Asus er testens vinner!

Størrelsen og vekten diskvalifiserer den til å alltid være med i veska, men det er ikke denne typen bærbarhet noen av disse maskinene har å tilby. Vektforskjellen på 300 gram er heller ikke en stor pris å betale. Er du misfornøyd med diskstørelsen er det svært enkelt å bytte ut disken til en større utgave.