Teste Adobe Premiere Pro CS3?

Om du allerede bruker Premiere, eller har vokst fra de enkle videoredigeringsprogrammene, nå kan du laste ned og teste CS3.

Adobe Premiere Pro er ikke for nybegynnere, men terskelen er heller ikke skremmende høy hvis du har interessen. Har du brukt den enklere utgaven Premiere Elements er du i gang med det samme, og kan utforske hva slags verktøy de tunge brukerne velger.

Den nye versjonen CS3 er beregnet å lanseres i sommer, og byr på mange nye egenskaper og en gammel - den vil nå igjen bli tilgjengelig på Mac. Etter at Apple lanserte sitt eget program Final Cut Pro mistet Adobe lysten på å utvikle for Mac og stoppet dette. Men etter at Apple gikkover til Intel-platform var ikke terskelen lenger så høy og Adobe tok opp Mac-tråden igjen. CS3 som er en suite med flere programmer - vil dermed tilby de samme egenskapene for Mac og PC-brukere, bortsett fra OnLocation (DV og HD-opptak rett på disk).

Hva er nytt i CS3?

Teste Adobe Premiere Pro CS3?


Du kan lage ett prosjekt for flere formater: vanlig DVD, Blu-ray Disc og interaktive web-formater (Flash) ved hjelp av Encore CS3 som nå følger med.

Slow-motion eller fort film kan du nå generere interaktivt i prosjektet uten å måtte eksportere klipp til andre programmer.

Opptak kan nå gjøres rett på disk med OnLocation CS3. Med en bærbar kan du gjøre opptak i felten med SD eller HD-video. Du sparer tid og jobber mer effektivt og interaktivt. Flere virtuelle verktøy, som referansemonitor, kurveform-monitor, vektorskop og spektrum analyzer for lyd følger med for å hjelpe til med å sikre kvaliteten.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Teste Adobe Premiere Pro CS3?


Mer effektiv redigering med mulighet for å bytte ut klipp, men beholde redigeringsparametre og redigert lengde.

Forbedret styring av prosjekter, med smarte søkefunksjoner

En rekke andre funksjoner er også forbedret, du finner full oversikt her

Demoversjonen

Dette er en versjon som Adobe kaller "Public Preview", den er verken komplett eller ferdig utviklet. den er ment som en forsmak på det som kommer, og tilbakemeldinger fra bruken av denne gjennom brukerforumet er en del av produktutviklingen.

Det er ikke støtte for noen form for HD-formater i denne versjonen
MPEG-2, H.264, og MP3-filer kan ikke importeres eller eksporteres
AAC og AAC+ filer kan ikke eksporteres
Redigering i Soudbooth kan ikke gjøres.

Det er også en del kjente feil som vil rettes underveis.

Programmet kan lastes ned her