Telehuset: T-Birden raser frem

Godt tilbud med et bredt utvalg av programvare.

Hos Telehuset kan du denne uken få kjøpt en Fujitsu-Siemens T-Bird (Må ikke forveksles med AMDs Thunderbird) med Celeron 633 MHz prosessor, 64 MB minne og 10 GB harddisk.

I PCen finnes for øvrig en 48x CD-ROM og 56 Kbps internt modem. PCen leveres med 17" skjerm.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

I tillegg til Windows 98 følger følgende programvare med i pakken:
MS Worksuite 2000
MS Works 2000
MS Word 2000
Encarta World Atlas 2000
Picture-it 2000
Autoroute Express Route 2000
Age of Empire 2 (Spill)

PCen selges for 8.999 kroner uten bindingstid. Velger du derimot og binde deg til Telenor Internett i 2 år, er PCen din for kun 6.999 kroner. Hvis ikke, koster den 8.999 kroner, som slett ikke er noen dårlig pris.

Vår kommentar:
Det fremste salgsargumentet for denne PC-pakken, som er Telehusets juletilbud, er den imponerende listen med programvare. Er du førstegangskjøpende får du alt du trenger for å komme i gang, enten maskinen skal brukes til skolearbeid eller hjemmekontor.

PCen har også akseptable spesifikasjoner, selv om den slettes ikke kan karakteriseres som noe "råskinn". Den plasserer seg omtrent midt på treet i vår oversikt. Den får likevel et pluss for modemet, som gjør at det omtrent bare er å plugge den i veggen, og så er du på Internett.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Binder du deg til Telenor Internett vil dette normalt ha kostet deg omlag 3.000 i løpet av de to årene bindingstiden varer. Dersom du ikke har spesielle krav til din Internett-leverandør kan det derfor lønne seg å betale 8.999 kroner med en gang og tegne et vanlig gratis-abonnement hos valgfri leverandør.