Telehuset: Brick MultiStation

Den rimeligste modellen vi fant hos Telehuset er nå en Brick-PC, som nå lagerføres i standardmodeller butikkene. Det er også mulig å "skreddersy" en PC etter dine egne spesifikasjoner.

Brick-maskinen, som er Telehusets eget PC-merke, selges med en 17-tommers Philips skjerm til 9.499 kroner.

Vår kommentar

Modellen har svært like spesifikasjoner som de fleste andre modellene i denne sammenligningen. Designet er fint, det er litt annerledes, men ikke outrert. Kabinettet og konstruksjonen virker solid

Det er fire forskjellige grunnmodeller i Brick-serien, beregnet for hjem/multimedia eller kontor, hver i to utgaver, som er enkel og rimelig og mer avansert og dyrere.

Disse modellene lagerføres, men du kan også endre spesifikasjonene fritt innenfor det komponentutvalget som til en hver tid er tilgjengelig.

Brick er et "gammelt" merke i norsk PC-industri. Det ble i sin tid lansert av Datavarehuset, som var en pioner på området norsk egenproduksjon for ca 12 år siden. Selskapet ble etter en turbulent periode til slutt kjøpt opp av Telehuset. Nå revitaliseres Brick-navnet, og det er selvfølgelig et helt moderne produkt, men med et godt, gammelt merke.