Teknisk omtale Tech Custom Pentium III 500 MHz

Teknisk omtale Tech Custom Pentium III 500 MHz

  Maskinen er utrustet med en 500 MHz Pentium III, 128 MB minne og harddisken er på 13,6 GB. CDer leses med en 5X DVD-ROM-leser Sony DDU-220
  Skjermkortet er et Matrox Millenium G400 AGP og har 32 MB minne. Denne utgaven har bare en utgang for skjerm. Lyden håndteres av et SoundBlaster Live! 1024. Det er også et 10/100 TPO nettverkskort fra 3com som står i en PCI-plass.

  Skjermen er på 17-tommer og måler 40,6 cm diagonalt. Dette stemmer bra med det oppgitte målet på 16-tommers synlig bilde. Maksimal anbefalt oppløsning er 1024 x 768 @ 85Hz, som gir et godt og stabilt bilde. Punktavstanden (dot pitch) er på 0,25 mm. Skjermen karakteriserer vi som meget god, og den har brukervennlig menystyring på skjermen.

  Høyttalerne er et 4-veis system fra Creative - Cambridge SoundWorks - med subbass. Dette er et morsomt system med høy underholdningsverdi.

  Tilkobling
  PCen har alle standard tilkoblinger: Tastatur, mus, 2 x USB, 2 x serieporter, en parallellport, skjermutgang og tilkobling for nettverket. Det er også minijack-kontakter for høyttalere, mikrofoninngang og linjeinngang og en standard kontakt for styrespak (og MIDI som krever overgangsledning).

  Utbyggingsmuligheter
  Maskinen er normalt lett å åpne. Det er skruer på baksiden og du trekker sidedekselet av metall bakover og ut med et enkelt håndgrep.

  Det er plass til 3 ekstra lagringsenheter ned adkomst fra forsiden. Dermed er det plass både til en CD-brenner og en ekstra harddisk. To av plassene er 5,25-tommer brede, og en er 3,5.

  Det er fire plasser til minne, og tre av disse er ledige.

  Det er en AGP-plass, seks PCI-plasser og en delt PCI/ISA-plass. Du kan altså sette inn fire PCI kort, eller tre PCI-kort og ett ISA-kort i maskinen, i tillegg til lyd- og nettverkskortene som sitter i maskinen.