Nå er det enkelt å lade flere enheter i bilen samtidig. Foto: Bjørn Eirik Loftås
Nå er det enkelt å lade flere enheter i bilen samtidig. Foto: Bjørn Eirik LoftåsVis mer

Targus bil-lader for PC & nettbrett

90 watt strømforsyning i miniatyrutgave - perfekt for lange bilturer i sommer.

Planlegger du bilferie i sommer og ønsker å ta med både PC, nettbrett og smartmobil? For mange av oss er svaret et rungende ja. Og da er muligheten for å lade dingsene våre underveis en nødvendighet.

USB-plugger for strømuttaket får man for en slikk og ingenting mange steder, og disse gir deg mulighet til å lade smartmobilen. Men denne pluggen til Targus gjør det mulig å lade både smartmobil/nettbrett og en bærbar PC - samtidig, inntil 90 watt.

Bitteliten

Strømforsyningen er svært liten, lydløs, veier bare 57 gram og skal ifølge produsenten inneholde kretser som skal forhindre problemer knyttet til variabel strømstyrke. Ladetiden er den samme som om du hadde plugget enhetene dine i veggstøpslet.

 Foto: Bjørn Eirik Loftås
Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer


Den fungerer med strømkilder på 11-16V, 10A, og gir 19,5V (DC) til PC-er, 4,61A - altså inntil 90 Watt kontinuerlig. Dette er nok til de aller fleste PC-er, bortsett fra typiske gamer-modeller.

Det følger med sju forskjellige plugger til de fleste PC-merker, inkludert Acer, HP/Compaq, Dell, IBM, Lenovo, Sony og Toshiba. Selve kabelen er 1,2 meter lang.

USB-utgangen byr på 5,0V, 2,1A. Det er nok til rubb og rake av mobiltelefoner.

Fungerer strålende

Vi har brukt den mot en Acer Aspire TimelineX ved flere anledninger, samt ladet iPhonen samtidig, uten problemer. Men vi opplevde at vår iPad 2 ikke ville lade så lenge vi brukte den. Så snart vi skrudde den av, ladet den som normalt.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Laderen finnes i flere nettbutikker, og prisen ligger normalt på 3-400 kroner.

Du finner alle tekniske detaljer her.

Les også: Kaller tilbake lader for mobil til bil