Til dette bruket bør vel Windows 8 være perfekt? Foto: www.hammacher.com
Til dette bruket bør vel Windows 8 være perfekt? Foto: www.hammacher.comVis mer

Tar opp arven etter det originale Surface

Passer utmerket til kaffeslabberas anno 2013.

Enkelte av oss husker fortsatt det originale Surface-bordet fra Microsoft fra 2008, som aldri ble noen stor suksess. Med Windows 8 er kanskje tiden inne for å gjenopplive idéen? Det er i hvert fall hva forhandleren Hammacher Schlemmer håper på.

Flere om bordet

De tilbyr nemlig et ekte PC-bord laget av tre, med en overflate som domineres av en 32 tommer, multiberøringsfølsom PC-skjerm. Den skal ifølge produsenten tåle litt av hvert av påkjenninger, varme som kalde og våte.

Les også: Dette mobilglasset tåler det meste

Her kan familien eller vennegjengen sitte og studere bilder fra sommerferien eller spille et godt gammaldags brettspill i berøringsversjon, for eksempel monopol.

 Foto: www.hammacher.com
Foto: www.hammacher.com Vis mer


Maskinvaren

Inni bordet sitter en oppdatert kraftig prosessor av typen Intel Core i5 (3,2 GHz), 6 GB RAM, 500 GB harddisk, samt trådløst nettverkskort med Bluetooth-støtte. På sidene sitter fire USB-porter, samt DVI- og lydutganger. Trådløst tastatur og mus følger også med.

Men så var det dette med pris da...

7.000 dollar koster herligheten (ca 42.000 kroner), og da forventer vi at tresorten som er blitt benyttet, for ikke å glemme utførelsen, er av en mer eksklusiv karakter enn det teknologiske. Skjermen har for eksempel bare 1366 x 768 pikslers oppløsning, ikke særlig imponerende skarphet med andre ord.

Mer informasjon finner du uansett her.

Les også: Her ser du mobil- og PC-fremtiden