SugarSync

Synkronisering på speed.

Hvis det er én tjeneste som bare fungerer uten at du trenger å gjøre noe som helst, er det SugarSync. Klientprogrammet kjører i bakgrunnen og monitorerer utvalgte kataloger for endringer, og endrer du en fil eller lagrer en ny, lastes den automatisk opp til SugarSyncs servere.

Det elegante er at du kan ha flere maskiner knyttet til samme konto, og ved å mappe kataloger mot hverandre, vil endringene automatisk lastes ned til den andre maskinen. Sagt med enklere ord: Hvis du lagrer en fil på skrivebordet når du går fra jobb, ligger den på skrivebordet på maskinen når du kommer hjem; og det helt uavhengig av om du bruker Windows eller OSX.

I tillegg er filene tilgjengelig via webgrensesnittet slik at du kan hente dem uansett hvilken maskin du bruker, og også på mobiltelefonen din. Ja, du kan til og med sette opp mobiltelefonen i synkroniseringsgruppen, slik at du lett kan synkronisere bildene du tar med mobiltelefonen slik at de allerede ligger på PC-en når du vil se dem i litt større format.

Du kan også dele filer med andre (til og med direkte fra mobiltelefonen), og det er ingen størrelsesbegrensning på filer. SugarSync tar også vare på versjonshistorikken (5 versjoner hvis du betaler, 2 versjoner ellers) slik at du kan rulle tilbake til en eldre versjon av en fil (en funksjon jeg for øvrig satte veldig pris på da jeg skrev denne artikkelen), og prismessig kommer SugarSync også hyggelig ut i dette selskapet.

Ta en titt på denne videoen for å få en smakebit av hvordan SugarSync fungerer:


Prisplan:
Gratis: 2GB
$4.99: 30GB
$9.99: 60GB
$14.99: 100GB
$24.99: 250GB

Hvem bør bruke SugarSync?

Dette er i våre øyne den mest komplette tjenesten, og derfor belønnes den også med terningkast seks. SugarSync er først og fremst hensiktsmessig hvis du ofte kopierer filer mellom maskinene dine eller fra mobiltelefon, og er også svært lettvint i bruk.

URL: http://www.sugarsync.com

SugarSync