Styr opptakene via Internett

Get lanserer fjernstyring av TV-opptak - via Internett!

Stadig mer av forbrukerelektronikken kan prate med andre enheter, enten via kabel eller trådløst, og stadig oftere er det Internett som er selve navet i kommunikasjonen. Det kan ofte by på store fordeler, ikke minst med tanke på at man kan styre enheter uavhengig av hvor man befinner seg på kloden.

Får kontakt gjennom nettleseren

En ny tjeneste hos digital-TV- og bredbåndsleverandør Get muliggjør for eksempel at du kan få kontakt med TV-opptakeren via Internett. Man får kontakt med opptakeren via en adresse som tastes inn i nettleseren, og kan forhåndsprogrammere opptakene gjennom et grensesnitt på nettsiden, i følge en pressemelding fra selskapet.

Her kan kundene også bestille varsling på SMS før et program starter, eller ved et enkelt tastetrykk legge varslingen inn i Outlook.

- Fjernstyrt opptak er en nyttig løsning når du har glemt å sette favorittprogrammet på opptak, og ikke rekker hjem i tide, forteller produktdirektør i Get, Tom Jahr.

Mobil kommer

Tilbudet er gratis, men foreløpig er det kun kunder som har Get Boks HD-PVR. I løpet av første halvdel 2009 vil tilbudet også omfatte kundene som har Get Boks SD-PVR, i følge Jahr.

- Vi utvikler også en løsning som skal la kunder styre dekoderen via mobiltelefonen. Denne skal lanseres i 2009, avslutter han.

Artikkelen fortsetter under annonsen

For mer informasjon, se get.no