Stor data-auksjon på lørdag

Hvis du liker å sysle med PCer, bør du sette av førstkommende lørdag. Da er det igjen tid for Dataamatørforeningens store auksjon og loppemarked i Oslo.

Den store vårauksjonen til Dataamatørforeningen (DAF) er blitt arrangert i en årrekke, og har etablert seg som en kjær tradisjon for datainteresserte fra hele Østlands-området. Arrangementet, som i følge foreningen er Norges største dataauksjon, foregår lørdag 25. april på Ellingsrud Skole (som ikke må forveksles med Ellingsrudåsen skole) i Edvard Munchs vei 55 i Oslo.

Dørene åpnes for publikum kl. 10:30, mens selve auksjonen starter kl. 11:30. I tilknytning til auksjonen arrangeres også et stort loppemarked, som er tilgjengelig fra dørene åpnes. Enkel servering inngår også i begivenheten, og foreningen regner med å avrunde dagen ved 18-tiden.

Nyttige og unyttige dingser på loppemarked
Nyttige og unyttige dingser på loppemarked Vis mer

På auksjonen vil det bli solgt en stor mengde dataprodukter. Eksempler på auksjonsobjekter er datamaskiner, skrivere, skjermer, PC-tilleggskort, harddisker, modemer, programvare, bøker og mye annet spennende for datainteresserte.

Sjanse for kupp

Varene kommer i hovedsak fra dataleverandører og andre bedrifter som rydder i hyllene sine. Enkelte ting egner seg best for den som kan bruke en loddebolt, mens andre auksjonsobjekter er fabrikknye og kan tas i bruk uten videre.

Blant godbitene på årets auksjon er en mengde OKI bordlasere av type OL-400 og OL-410, som er tatt rett ut av daglig drift hos selger. Alt selges til høystbydende, så muligheten til å gjøre et godt kupp bør absolutt være til stede.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Varene må betales kontant eller med sjekk, og salgene er salærfrie for kjøper. Inngangsbilletten koster 30 kroner for ikke-medlemmer (barn i følge med voksen gratis) og inkluderer en stor auksjonskatalog. Katalogen legges også ut på foreningens websted www.daf.no kvelden før auksjonen.