Denne musikkspilleren lar deg lytte til musikk fra YouTube, og legge dem i spillelister sammen med musikkfiler du har liggende på PC-en. Og det hele er veldig oversiktlig og pent
Denne musikkspilleren lar deg lytte til musikk fra YouTube, og legge dem i spillelister sammen med musikkfiler du har liggende på PC-en. Og det hele er veldig oversiktlig og pentVis mer

Stoffi Player: Bra gratis-alternativ til Spotify

Og den har et ess i ermet.

Stoffi Player er en gratis musikkspiller for Windows, utviklet av studenter ved universitetet i Uppsala. Grensesnittet passer veldig godt til Windows (7), den ser faktisk ut som en blanding mellom Utforsker og Windows Media Player. Stikkord er rent, oversiktlig og brukervennlig.

Støtter det meste

Spilleren har støtte for de aller fleste aktuelle musikkformater, eller aac, ac3, aif, aiff, ape, apl, bwf, flac, m1a, m2a, m4a, mov, mp+, mp1, mp2, mp3, mp3pro, mp4, mpa, mpc, mpeg, mpg, mpp, mus, ofr, ofs, ogg, spx, tta, wav og wv for å være nøyaktig.

Det er også veldig enkelt å lage nye spillelister. Bare trykk på "Create new" -knappen til venstre, og dra og slipp sporene du ønsker å legge til.

Bland YouTube-vidoer inn i spillelistene dine

Ikke noe revolusjonerende med det, men Stoffi har et ess i ermet: Integrert YouTube-støtte. Som kjent finner du det meste av musikkvideoer som er utgitt på YouTube, og lydkvaliteten har blitt meget bra på mye av materialet. Her kan du dra og slippe YouTube-videoene inn i spillelistene dine, og spille dem av som om de var musikkspor.

Søk, dra og slipp til spilleliste. Enklere blir det ikke.
Søk, dra og slipp til spilleliste. Enklere blir det ikke. Vis mer


Takket være søkefeltet (som søker på tvers av lokale filer og YouTube-videoer) og det faktum at du får opp hvor mange ganger videoene har blitt vist, er det enkelt å legge til "riktig" spor (mest vist = best kvalitet i de fleste tilfeller).

Artikkelen fortsetter under annonsen

Trykker du på "Now Playing" vil du samtidig kunne se musikkvideoene, hvis du skulle ønske det.

Du kan også se musikkvideoene hvis du vil.
Du kan også se musikkvideoene hvis du vil. Vis mer


Du får opp et varsel i høyre hjørne av skjermen når avspilling av et nytt spor starter.
Du får opp et varsel i høyre hjørne av skjermen når avspilling av et nytt spor starter. Vis mer


Og vips - der har du et lovlig og meget bra alternativ til betaltjenester som Spotify og Wimp, vel og merke hvis du er fornøyd med å spille av musikk på PC og ikke trenger å spille musikk når du er offline.

Kommer mer

Utviklerne røper at de har mange planer for kommende versjoner av Stoffi, blant annet integrasjon mot sosiale medier, radio-støtte, tekster, Wikipedia-oppslag, samt støtte for Linux og MacOS.

Du finner mer informasjon om Stoffi og kan laste ned Windows-versjonen fra stoffiplayer.com.

Samleside: Gratisprogrammer