Sterkt forenklet Nero 10

Består nå av kun tre deler.

Nero Burning ROM. En gang var navnet ensbetydende med CD-brenning. Siden den gang har Nero blitt en suite med så mange programmer og funksjoner at mange har både mistet oversikten og troen på konseptet.

Nå kan det imidlertid se ut til at selskapet bak har tatt hintet, og når Nero Multimedia Suite ligger i butikkhyllene den 12. april er det en svært forenklet pakke vi blir vitne til.

I en offisiell uttalelse fra Nero-teamet heter det at "Nero Multimedia Suite 10 er utviklet etter intensiv forskning og vurderer tilbakemeldingene fra mer enn 150.000 brukere. Tilbakemeldingene indikerte at mange ser på de eksisterende "alt-i-ett"-løsningene som et utdatert konsept".

Les også: Sterk gratis utfordrer til Nero

Tre uavhengige deler

Nero Multimedia Suite 10 består derfor av tre separate elementer, som snakker godt sammen, men som kan installeres og brukes hver for seg. Først har vi selve moderapplikasjonen, Nero Burning ROM, som i all hovedsak dreier seg om brenning av alt fra CD-er til Blu-ray-plater, som den alltid har gjort. Dernest har vi Nero Vision Xtra, som er et program for visning og redigering av bilder og video, og til sist Nero BackItUp & Burn, som er en løsning for sikkerhetskopiering og gjenoppretting av data.

Bilder fra programmene:


Suiten skal ha støtte for "alt" av aktuelle multimedieformater, inkludert AVCHD, Blu-ray, MKV og FLAC, og skal ifølge utviklerne være mer robust enn noensinne.

Nero Multimedia Suite 10 blir tilgjengelig 12. april, og den nedlastbare versjonen vil koste 599 kroner. Du finner flere detaljer på denne siden.

Les også: Har brent min siste plate