<strong>TIDSTYVER:</strong> Det er lett å falle for fristelsen, men nettsurfing kan fort ta mye tid.
TIDSTYVER: Det er lett å falle for fristelsen, men nettsurfing kan fort ta mye tid.Vis mer

Steng nettlinja med Freedom

Lei av å kaste bort tid?

Å surfe på nettet er definitivt vanedannende, og mang en ambisjon om å gjøre noe ferdig før kvelden er omme har blitt kvalt av fristelsen for programvinduer med et tekstfelt som begynner med http://.

Er du blant dem som sjelden klarer å motstå surfefristelsen mens du egentlig skulle ha gjort noe annet, kan dagens lille godbit, Freedom, være noe for deg.

Programmet har kun én funksjon. Det dreper nettilgangen din i x antall minutter, der du selv angir x. Maksimal utestengelse er satt til 8 timer, altså 480 minutter.

Du kan selvsagt omgå sperren, men da er du faktisk nødt til å starte maskinen på ny, som i mange tilfeller er en høy nok terskel til at du dropper det.

Bli mer effektiv:

Samleside: Produktivitet

Steng nettlinja med Freedom


Trenger du med andre ord å være effektiv de neste to timene, starter du Freedom, setter intervallet til 120 minutter og fokuserer på det du skal gjøre. Nettet får du ikke tilgang til.

Freedom kan lastes ned i en gratis prøveversjon som fungerer fem ganger. Dernest må du vurdere om $10 (ca 60 kroner) vil være en god investering for å tvinge deg vekk fra surfevanene en gang i blant.

Les mer og last ned: Freedom (Windows / OSX)

Artikkelen fortsetter under annonsen