Kjapp måte å stenge alle åpne programvinduer.
Kjapp måte å stenge alle åpne programvinduer. Vis mer

Steng alle programmer med ett klikk

Smart gratisprogram.

Når du har brukt PC-en en god stund, er det ganske vanlig å ha mange programvinduer åpne - enten de er i bruk eller ikke. Og som du sikkert vet, stjeler programmer minne, noe som kan føre til at Windows kjører tregere og tregere, for ikke å glemme hvilke konsekvenser dette har for deg som kjører PC-en på batteridrift.

Hvis du for eksempel kjører mange Excel-regneark eller mange nettleservinduer samtidig, kan du holde nede Shift-knappen på tastaturet idet du trykker på X-en i høyre hjørne på ett av dem. Da lukkes samtlige programvinduer, men kun av den typen.

Close all, derimot, er et lite portabelt program som stenger samtlige programvinduer - på tvers av type. På den måten kan du enkelt bli kvitt alle minnehungrige applikasjoner, og kan enkelt starte på nytt igjen.

Du kan for eksempel legge programmet lett tilgjengelig i oppgavelinjen.
Du kan for eksempel legge programmet lett tilgjengelig i oppgavelinjen. Vis mer


Programmet trenger ingen installasjon, bare pakk ut ZIP-filen du laster ned, og dobbelklikk CloseAll.exe-filen.

Du kan også kjøre programmet med argumenter, for eksempel hvis du vil stenge alle programvinduer med unntak av Windows Utforsker.

Koster ikke noe

Det lille gratisprogrammet er på kun 36 KB, og du finner mer informasjon om hvordan det brukes og kan laste det ned fra NTwind.com.